Setia Hujung Nyawa minggu akhir

Huhu.. dah nak habis dah.. alahai kejap je rasanya drama Setia Hujung Nyawa ni.. baru syiok layan dah nak habis pulak.. 
 
Ye la, baru je berapa minggu dok layan drama ngok ngek ni.. minggu ni dah minggu akhir.. oh no.. no.. no.. cepatnya masa berlalu kan..

Ala nanti mesti rindu dengan keletah Kak Bedah.. 
"hok, alohh".. 
"commmei angaatt".. hihi

  
Klik la video tu.. mesti uols pon geli hati jugak.. siap bagi resepi lagi tau .. hahahaa.. 

Agak-agak apa yang terjadi ye? Ni yang tak sabar nak tunggu ending ni.. *0*
 
Lepas ni drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi pula yang akan mewarnai slot AKASIA.. lakonan Fahrin Ahmad(FA) dan Tasha Sheila.. masa shooting drama ni la ada suami akak ni jumpa FA kat Abu Dhabi..






Previous
Next Post »
35 Komentar untuk "Setia Hujung Nyawa minggu akhir"

hihi..jap je nk abis da kn cite nih....xsbr tgk ending dier..hrp2 xmngecewakan...& tak sesengal ending2 citer sblom ni..hihi

Laaa dah nak abis kee....cikmanis lum sempat layan lg citer tu

mgu lpas trlpas cta ni..hehe..mnggu akhir tk lh terlepas la..huhu

dakupun syok layan tapi sekerat jer sbb masa tayangan tak bape sesuai pastu layan kat tonton=)

*breastpump2 nak let go tahla sbb tuh adik punya kita tolong let go kan jer..dia pun tak pump lagi..

Walau ada novel tapi baisalah QR menonton mesti lebih kick. Kakak tak mengikutilah QR. Kalau dah mengikuti kalau boleh tak nak miss kan.

alaa...tak pernah pun ikut citer nih...

selamat menonton..

jijah pon baru layan citer ni minggu lepas.. tahu2 dah nak habis..huhuhu

Sempat juga bella tgok ending bfore balik jb

he he he... jap jer kan...minggu ni nak habis dah Setia Hujung Nyawa... pas ni layan Fahrin pulak...

cam biasa... nanti Farah layan Tonton jer malam karang... a.k.a. siaran ulangan...ekekekeke...

minggu last dah ka ciksu... huhu..nasib cuti sem lagi, bolh tgk..

amy xlayan sgt citer ni kak..tp da minggu last ni kena layan la..hehehe

pejam celik pejam celik jap je nak bis cerita nih kan

Sana sini cerita drama ni tapi saya tak tengo...huhu...tak sempat tengok

Mesti akan rindu dengan El dan Zain.. suwiiitt ;D

cikna pun baru2 je berjinak2 tgk citer ni, rupanya dah nak abis. wuwuwu..

husna x layan lg pon cita nih..mcm malas tp nk taw sgt apa cerita dya..

masa x menentukan..huhu..

skrg nie asyik termiss je cite nie..

Saya tak tgk citer Setia hujung nyawa tu. Tapi dgr ceritanya best. Ramai org dok bercakap pasal citer ni.

assalamualaikum...

dah habis?tak pernah tgk walau satu episodpun...hehehe...ada ms nnti blh tgk di you tube...

LA...NAK ABIH DAH KE....BANYAK TERTINGGAL NI...

best nye dpt lyn cite ni...cik Que dh x dpt lyn cite ni lagi dh psl tb meletop gara2 gangguan elektrik ari tu..huhu..

ngok ngek? hihihi.. best sangat cerita ni.. sedihhh sekarang ni.. sian kat El..

kesian tgk L tadi..sedih, tak sabar nak tunggu ending macam mana..

hehehe..lawaklah..!
sabo je laa...

saye pon lyn..sye bdk skolh ptg..si..blik trus ade dpn TV...mk saye pon apelagi..pok..pek..lh

owh saya baru layan few episodes kat tenet. tannak tau ending... huhuhu

minggu akhir ni la baru deqla nk tgk btl2.. slalunya skip2 je...hihi...

Tak sabar nak tunggu kesudahannya.

suka cita ni...wani xpenah tinggal lg lg..best tk ersalina n zain

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF