Tudung kami sama la.. hihi

Terjumpa dengan tidak sengaja.. masa tengah godek blog Zaza.. hihi.. jangan marah ye cik puan ;)

Sebenarnya saya terkejut tau.. ye la.. boleh sama la pulak.. hihi.. rasa macam kecik je Malaysia ni kan.. alahai.. 

Nak tengok, jom :)

Ni pic Cik Puan QasehnyaRania.. seingat saya la kan.. saya beli tudung/ shawl ni masa dok Masai, Jay Bee.. dua tahun lepas.. untuk join dinner last minute.. so, main sebat je la :-*

Sekarang uols tengok ni pulak ye.. pic yang bawah ni Cik Puan  Zaza yang punya ye.. samakan  :-*

 
Nak berkenalan dengan Zaza.. just klik sini ..kebetulan :)
Ada satu lagi kes kan.. sama macam ni juga.. tudung saya sama dengan tudung x-girl cik abe saya.. haha
 
pppsssttt: uols pernah ada jumpa kes macam ni tak .. hihi


 
 
Previous
Next Post »
45 Komentar untuk "Tudung kami sama la.. hihi"

pernah jugak bukan shawal jer.. baju pun pernah huhuhuhu

Salam ciksu....

Memang byk yg sama dijual kecuali kita tempah eklusif dr pereka fesyen...hehehe...cntik kalernya..blh dipakai dgn berbgai kaler bj...

hahahahahah.... kebetulan la pulak kan ! :) muka time demam !

tudung xpernah jumpa ag, tp baju kurung sama pernah...masa study dulu, nak g kuliah..tgh jalan2 kat koridor, sekali ternampak sorg gurl pakai baju sama pulak..sebijik! Malu je rasa bila org duk pandang2 smbil senyum..

bukan saja tudung,..baju seluar sll jer jumpa yg sama...

Hehehe..boleh pula sama..seronoknya ada geng..

tudung tak pernah.. tapi baju kurung pernahlah.. sama ngan member opis.. hihi..

sib tak bertembung kat luar..huhu

biaselah tuh huhu...saya kalo jln kt mall msti jumpe yg sama ahakkkk pastu lari sorok blkg tiang ;p

lawa tudung taw , fara tak pernah jadie lagi macam nie , melainkan nampak org pakai baju same , hehehhe

memang sama....cuma kat atas tu berbeza sikit...

pernah pakai baju yang sama kaler..di hari yang sama pi wedding ceremony...rasa mcm nak lari balik rumah time tu jugak

haha.. kebtulan... sama tapi tak serupa la..

pernah jugak. satu office lagi. hehehe

kes tudung sama tak pernah lagi tp kalau baju sama ada lah jumpa.. tambah2 baju kurung..hihiihi

suratan atau kebetulan??? hehehehe
mempunyai citarasa yang sama ni.. lawa ciksu ni kan..comel je.. ^_^

Kalau ini ok tak apa tapi jangan masa pergi mana-mana tetiba baju kita sama dgn kain langsir atau sama dgn alas meja tak ke haru dibuatnya...

yeay....akhirnya dapat tengok rupa CikSu...ha ahlah samalah...nanti Farah gi jenjalan jumpa Cik Zaza ek? ^_^

hohohoho..samalah..
mmmm xpenah lg..hehe

haha...rasanya pernah terjadi baju tersama dgn org lain. Terpaksa la nyorok2 kan? Kakzana pernah trserempak pompuan pakai t-shirt yg sama akk beli di Parkson....huhu...bahaya beli baju kt supermarket tau

kampung pelet tu dekat penang sue.. makanan kat situ sedap2, kena la dgn tekak sy.. hihiih.

1st time tgk sue.. cntik.. :-)

Sama ngan ex-girl cik abe tu macam seram sikit kan, tapi boleh nampak taste u both agak sama hihihi.
Macam aweks kepada pakciknyer JJ, both bagi present kat JJ benda sama cuma lain kaler n design jer lain.

nampak sama tapi bkn dia...

ada gak yg mmD citer kt pcl, kalu kwn dia yg kbtulan pakai tdg sama...harus lari blk rmh tukar yg lain..or singgah mall beli baru...tudia dasyat depa!

eh bukan ada sedozen ker kalau yg sama design tu.... he3... mesti ada yg lain pakai.....

wah.. beli kat kedai sama eh.. hihi.. tak pernah lg kot.

ciksu, nanti cek fb tau. :)

ha'ah lah memang sama...

ita pernah sekali...
baju sama dengan customer...mujur masa tu tak pakai baju tu..
hehheheh

Hahaa... teringat ary tu .. time sekolah buat jamuan rya .. ada senior same bju pulakk.. sebijk .. alahai.. malu.. heee

cik siti tak pernah lg la jumpa mcm ni...heheh

hehe...mesti taste sama ni...=D

Err..Nur pun pernah jumpa..hihih

kih3x..dua-dua pun comel je si pemakainya :)

pernah jugak..jalan2 baju sama.. hish malu jer..hehee

pernah pegi kenduri baju yang orang tu pakai sama dengan kita...nasib tak pakai baju tu waktu kenduri tu...hahahaha

pernah./sama baju..smpi kawan tersilap..haha

Pernah..ye la tudung yang corak famous cepat oranv sambar ^^

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF