1 Million Women Purple Walk di Dataran Putrajaya


Esok nak ke mana.. dah ada planning ke? Kalau tak ada planning.. apa kata jom sertai
1 Million Women Purple Walk yang bakal berlangsung di Dataran Putrajaya, nak :)

 poster_purple_walk_17Mac
Syaratnya kena pakai baju yang bewarna PURPLE lahhh.. ala, saya teda pula baju warna PURPLE.. nak kena pi carik sekarang kew.. hihi

Kak Fieda kan suka PURPLE.. 
jom sertai 1 Million Women Purple Walk ni, nak :)

Ada ke antara uols yang terlibat secara langsung dengan 
1 Million Women Purple Walk ni..  
Deqla tak terlibat kew ;)

pppsssttt: in shaa ALLAH kalau berkesempatan nak juga join :-*

Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "1 Million Women Purple Walk di Dataran Putrajaya"

patut lh tadi ada bampak bnner yg sama kt tepi jln...tp x sempat nk tengok kt mna diorang buat..



akak dah lma join ga tu..hehe

sem ni baru perasan saya ada 3 pasang baju kurung wrna purple, hihihi

esokkan... lepas kat putrajaya.. dia datang smk pekan meru pulak.. nampak kain bena sana sini...

haah kak fieda mesti ada baju color pepel..akak ada satu je tapi buruk dah..kalau dekat macam seronok je boleh jumpa ciksu sambil jalan2 sambil borak2 :)

salam ciksu...?

pegi ke tidak..?best tak...?

esok jijah keje pagi..xdapat nak join..huhuhu

kat jb pun ada buat gak cik su. tapi Ros tak dpt nk join la... huhu

baru2 ni ada gak kat sini tp tak sempat join. ;)

wow..mcm best je..larik ramai-ramai ceni..=D

esok nur nak mendobi je kot..
hihihi

Saya ada baca dekat blog kak mia..Ohh..akak pergi juga ye. Selamat berpurple ye kak..hee.

terlepas sudah, saya baru je tau :(

deqla x dpt nk join sbb xde sapa nk hantor..hihi..jauh laa dari umah...

Mesti best tu kan... Kalau dekat bleh join.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF