Bidadari..


Selamat pagi.. tak sempat la nak join 1 Million Women Purple Walk.. tetiba ghasa macam jauh pulak nak pi ke sana.. jadinya tengok dekat tibi sajok ..hihi

 

 Seorang isteri ibarat BIDADARi buat suaminya.. maka jadilah kita BIDADARi yang cukup menyenangkan hati mereka.. tak kira ketika susah atau senang.. 




Previous
Next Post »
41 Komentar untuk "Bidadari.."

syoknya akak tak terlibat ngan prgm tu, layan jer teman2 upload dok gambar kt fb sbg urusetia..

nur belum jadi bidadari siapa2 lagi..
hihihi...

selamat berhujung minggu ciksu...

seronok plak tgok everyone in purple today..

Salam ciksu...

Teringin nak jadi bidadari tp tkde bidadara camner..?hehe

assalam,
yelah, bunda pun tengok kat tv jer 1 Million Women Purple Walk tadi..

Wanita UMNO tempat aku pergi tadi..40,000 di Nelaka

adik saya kena p, cian dia, dah la kja malam minggu ni..

moga semua yang bergelar isteri sentiasa menjadi penyokong suami..

Wanita ada perhiasan yang terindah di dunia, dan sebaik2 perhiasan adalah wanita yang solehah kan kak. ^___^

akk pun tak sempat nak join.payah ngan anak2..hehehe

insyaallah...

Insyaallah..semoga cpt2la Cik P.A. ni bergelar isteri....:)

alamak akakpun haritu cam teringin tapi cam kena daftar manual bagai .. kot idak purple mata hitamju..

insyaAllah...jom rebut peluang tuk trus jd bidadari utk suami di syurga kelak

kawan2 bella ramai yg join . tapi bella terlepas la pulak nak pegi . adoii

Ye, semua isteri mengimpikan sebegitu.. mejadi bidadari untuk suaminya ;)

sedang cuba untuk jadi bidadari yang terbaik..:)

tq tq..nk jd bidadari kpd incek suami selamanya..till ke syurga :)

ingin jadi bidadari itu..huhu... deqla pun x pegi la..

InsyaAllah moga kita dapat menjadi bidadari buat suami tercinta :)

jijah doakan akak cepat2 pregnant.. moga Allah makbulkan.. Amin..

Harap dapat jadi bidadari buat suami M hingga ke nafas yg terakhir..

untungnya kita dilahirkan sbg bidadari kpd suami kita kan..hehe

moga preganant k :)

anyway, fifi menang keychain Segmen Lucky March tadi, http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2013/03/senarai-pemenang-segmen-lucky-march.html
betul ke komen nama and url blog kat sini?

Nama: Afifi bt Jemat
URL: http://sweetmissfifi.blogspot.com/

jabatan jaa pun ada buat purple wlk ni, tp jaa x join sbb jauh...bagi kat sesapa yg berminat jer..hihihi..

semoga semua isteri2 di luar sana dapat jadi bidadari buat suami masing2...

cni pun ada tu..tapi saya pn x join hihi

ai belum layak jd bidadari.
doakan ai tuk jd bidadari jugak ye CikSu.amin

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF