Demi Datuk K, Siti sanggup..


 jadi suri rumah..
 
Hanya buat sementara waktu saja ye.. bukan selamanya.. hihi :-D sekarang Datuk K dalam proses pemulihan selepas kemalangan tahun lepas.. kiranya Datuk Siti Nurhaliza amik kesempatan yang ada untuk bercuti panjang dari dunia seni dan akan kembali membuat persembahan bermula April nanti :)

Sempena Minggu Setiausaha.. bagi meraikan setiausaha dan bos.. bestnya.. ada antara uols yang bekerja sebagai setiausaha tak ;)

Kalau ada dan berminat nak tengok persembahan Datuk Siti Nurhaliza bolehlah beli tiket.. pujuk je en bos tu.. hihi.. harga tiket yang dah dijual setakat ni ada yang berharga RM550, RM450 dan RM350.. persembahan ni akan diadakan di Hotel The Royale Chulan, Kuala Lumpur pada 11 April nanti.. hotel 5 bintang tu ;)

"wow, sambil telan ayaq liuq..'' :-D 

Oh ya, lupa pula nak habaq saya beli Majalah Harmoni.. edisi 1-15 Mac.. selain kisah Datuk Siti Nurhaliza ada lagi kisah yang menarik perhatian saya.. salah satunya mengenai pendakap gigi tiruan penyebab kanser usus.. sejauh mana kebenarannya uols kena lah beli dan baca.. 

Selain tu ada kisah "Perginya Adam Syukri" manakala bagi peminat drama "Setia Hujung Nyawa" ada kisah mengenai Amar Asyraf rancang kahwin lepas aidilfitri :)



Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Demi Datuk K, Siti sanggup.."

mmg sepatutnya la dok umah jaga suami..hihi.. nmpk gemok lak tok ti dlm gmbo tu..

this year company akak x tau la nak bg apa on Secretary day...tgh tunggu la ni..

mahainya tiket...fikir 2-3 kali nak beli sendiri...

elok CT jadi surirumahtangga terus,..lebih baik...

bguslah...
mulianya seorang isteri di sisi suamikan..

ingatkan bersara terus..baguslah utk jaga suami,pakcik k mmg perlukan kak ct sekarang ni.cheewah

Demi cik Abg tersayang, mestilah Siti sanggup berkorban kan..

Oklah tu duit dah byk...mcm akk pun nk jd suri rumah tp keadaan tdk mengizinkan..hihihi

Demi En Suami dah 11 hari bini dia ni jadi surirumah selama-lamanya..

elok la tu..cuti sekejap..fokus pd suami..kankankan..he3

assalamualaikum qaseh....wah semoga CT berjaya dalam apa jua yg diingininya...kekal bahagia...:)

baguslah... dapat pahala semua tu.. :D

suka la kan idola ciksu.. ;)

bagus la mcm tu...fokus kepada suami :-)

elok sgt sebenarnya dato siti jadi suri rumah.. suami dia dan dia pon dah kaya...

Bagus siti ni...nieza selalu tgk insta siti..rajin benor masak. Kadang terliur tau..sebab nampak sedap..untung dato k kan..

syoknya kalau dapat bergelar suri rumah tangga.. tapi, macam tak boleh je ni.. huhu

tuh tandanya pengorbanan isteri kepada suami

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF