Doakan untuk..

Abang ipar saya ye.. hari ni Yop akan jalani pembedahan.. 

Setakat kelmarin Yop boleh bercakap cuma suara je dah berubah sikit.. petang kelmarin sebelum balik Yop nak makan burger.. nak tak nak terpaksa juga bagi.. xlist bagi dia merasa.. 

Masa belom ditentukan sebab ada pesakit pertama yang masuk operation dulu.. Yop pesakit kedua.. so, bergantung kepada pesakit pertama, maksudnya masa yang diambil untuk pesakit pertama tu berapa lama.. kalau lama kemungkinan terpaksa ditangguhkan.. harap2 tak tangguh la sebab waktu operation di Hospital Ipoh hanya ada 3 hari aje.. Khamis, Jumaat dan Selasa.. lama pulak nak tunggu hari Selasa tu kan..

Yop akan dibedah dibahagian leher.. tulang yang keenam dan ketujuh patah.. doktor dah terangkan risikonya.. sama ada pilih untuk tak dibedah atau dibedah.. kedua2nya ada risiko.. bahagian leher sememangnya berisiko sebab macam2 urat ada dekat area situ.. 

Akhirnya Yop pilih untuk dibedah..

Bahagian ni la yang akan dibedah.. semuanya risau dengan risiko selepas pembedahan ni..

Dengan ini saya mengharapkan bantuan dari uols untuk sama2 mendoakan yang terbaik sepanjang pembedahan dijalankan..

Updated:
Yop masuk bilik bedah jam 1130pagi..sehingga sekarang belom selesai lagi..






Previous
Next Post »
34 Komentar untuk "Doakan untuk.."

semoga cepat sembuh&selamat semuanya.AMIN..

kami doakan sm2 insyaallah.... aminnn

Semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan. Semoga Yop cepat sembuh..Amin

insyaAllah...Moga dipermudahkan segalaNYA....

Moga dipermudahkanNya, aamiin..

insya-ALLAh semuanya selamat.doa la selalu ye.

moga segalanya dipermudahkan buat sue sekeluarga...ameem

semoga allah permudahkan semuanya...amin..

moga dipermudahkan segalanya utk beliau ... amin ^^

semoga segalanya dipermudahkan dan semoga yop kembali sembuh spt sediakala. in Shaa Allah.. :)

semua akan selamat.In Shaa Allah

moga abg ipar ciksue cpt smbuh ya

Insya'Allah...semoga semua nyer selamat...Amin....

Ya Allah permudahkanlah urusan hamba Mu ni..simpati tengok yop ciksue, moga cepat urusan pembedahan tu..moga tabah

In shaa Allah..semoga semua uusan dipermudahkan dan abanag ipar sembuh semula

moga dipermudahkan segalanya.. Insha Allah.. Aamiin

Semoga semua nya berjalan dengan baik dan cepat sembuh.

Farah doakan ye CikSu semoga segalanya dipermudahkan, berjalan lancar dan selesai dengan sempurna dan baik...

semoga pembedahan itu berjaya amin

moga Allah permudahkan segala-galanya..insyal Allah.

risau lak sya baca.. bkn pe, sy ni yg dc suggest operate yg klnjar tiroid bgkak tu, xbedah pun sampai skrg sbb takut risiko. huuhuu

pe2 pun moga semuanya selamat

accident ke apa? moga semuanya dipermudahkan Allah... Moga segera sembuh juga.. Amin...

semoga di permudahkan segala urusan...

in shaa allah .harap2 takde apa2 yang berlaku...

semoga cepat sembuh yek...insyAllah...

semoga semuanya berjalan lancar & dipermudahkan. ciksu take care sama tau. :)

doakan pembedahan berjaya, seriau saya baca.

menantikan pekembgan selanjutnya.
Semoga bejalan lancar hendaknya.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF