Door Gift



Uols free tak.. jom teka ada apa dalam kotak door gift ni :-*

Ada saguhati kepada uols yang teka dengan tepat.. 

boleh teka sampai jam 6 petang hari ini sahaja ;)



Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Door Gift"

Nak teka nak teka!!
Alamak, saya dah berzaman tak follow trend door gift ni, extra credit for me boleh? hehhee
Ok, I rasa ada manisan (lama ni I tenung kotak ni).

hai ciksu..sihat?
ai rs ada coklat kot :)

Errmmm.. muffin @ sweet. hehe

ada gula2, bahulu dan sapu tangan.. :)

boleh teka banyak x?haha..cupcake?

alaaa...dah xleh teka dah yer..tp nak teka jgk...ada potpouri kot..hehe

cawan kecik yang comel tu...kalau baranglah...
kalau makanan muffin kecik...hehehe

cuba-cuba je..

xder kelu ker ciksu hihii


ada apa erk dalam tu...telur.bunga rampai.cermin.coklat,ayat-ayat suci.

alaa.. mls betol nk teka.. haha.. ade cekelat kot...

ada kek...tettt abes masa..kihkih :)

Alamak!!..saya kalau bab teka2 ni fail sikit..Bolehlah cuba je..hehe.. Gula-gula?..haha.

Cupcake..huhuhu tp dah terlambat

ala Cik Su... tak sempat nak teka.. huhuhu. semalam Ros tak blogwalking. Up entry guna phone je.. emmm tak apa. lain kali pula kan :-)
hihihi.
Saje nak tulis jugak. konon konon Ros teka. CUPCAKE!. HIHI.. padahal dah baca dah entry cik su bagi jawapan....

A'kum..Salam perkenalan..
Nak tumpang iklan sikit blh?
Bagi sesiapa nk hadiahkan door gift yang lain dpd yg lain..
Lawati blog saya di
femcreation.blogspot.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF