Entah mengapa...


Rasa.. rasa.. 
rasanya macam dah malas la nak buat entri lagi.. saya just nak baca dan singgah ke blog uols je boleh tak?

Mmm.. ntah la.. apa yang di rasa pon tak tau.. 
 fikir.. fikir.. dan terus berfikir..

Jom pekena milo kat sini dulu.. 
kot2 reda sikit ;)
Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "Entah mengapa..."

Jom blogwalking bersama-sama ^_^

kadang² sy pun rasa mcm tu.. sbb sy tak pandai menulis agaknya... ntah ada yg baca blog saya ntah tidak.. syok sendiri

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

dah tak rajin nak menaip ye...

mood kadang2 angin pasang..angin surut hehehe..xpe slow2 kayuh nti semangat la ciksu kita :)

ha naper ni? ni mesti mood distracted due to something ni... hu hu hu...

BIASA LA TU BILA TIBA XDE IDEA..XPER TAKE UR TIME..MEH SINGGAH RUMAH AKAK..

same lah ciksu kenapa ey rasa macam nak bw je..ke sebab kita nak pregnant..hihi..tapi tadi sempat jugak tulis entry..esok tak tau lah apa cer..wallahualam :)

jangan la camtu. nanti cikna rindu nak baca coretan2 ciksu. ;)

Ala..jgn la mcm tu..saya pun sama gak..kdg tu rasa mls sgt nk updet blog..pernah skali sampai nk delete blog..ape yg saya buat ialah saya cuti sekejap dr dunia blog..biler mood da ok bru on blik..

mood berblog ke laut kot kak..hee

ni kes malas nak up entry ke apa nie?hehe

mood nur pun kelaut ni..huhuh...

untunglah sesiapa yg boleh minum milo....

:)

hehe..saya nak minum air coklat lah..hehe.

hehe..saya nak minum air coklat lah..hehe.

janganlah...nanti tak tau pulak perkembangan diri dan keluarga :)

Milo ais tarik satu. Pekena dengan roti telur kuah dal buh sambal sikit pun best ni gang ngan Milo. Pas minum kenyang2, datang balik tau. We waiting for u ;)

Betul tu Qaseh...kadang tu dah tak de idea dah...

jangann.. kalo xde entri cik sue x best la..xde la entri psl msk2 lg..hihihii

kenapa ni Cik Su.. amboi..ajak pekena milo ek.. Nescafe tak de ke?.. hihihi

alahai nape nie cik sue..jgn sedih2 ek..kena semangat!

gigih juga ni nak cari mood untuk entri baru

ciksu saya sggah...baca entry2 yg tak sempat nk baca..;-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF