GiveAway : EdY 3 Destinasi...


Uols peminat setia Fridge Magnet atau lebih femes sebut FM je.. hihi.. kalau uols salah seorang peminat FM apa kata kita pakat2 join GA ni.. Edy 3 Destinasi 

Jom tengok antara hadiah2 FM yang bakal uols dapat nanti.. menarik tau..

 

 

 

Nak join uols klik je gambar2 tu ye.. sebelum tarikh tutupnya pada 03-04-2013..

Sikit pesanan penganjur.. Seorang (1) akan memenangi ketiga2 FM dari ketiga2 destinasi.. 12 orang lain akan menang salah satu FM tersebut.. haaa, menarik kan :)

*Ini adalah lucky draw, pemenang akan dipilih secara rawak melalui sistem berkomputer.. harap maklum ;)





Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "GiveAway : EdY 3 Destinasi..."

anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/exclusive-giveaway-by-fd-aziera.html

good luck cik sue!

done click Milo :)

singgah sini dari GA yang sama
http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF