Jom berurut badan, nak?

Alahai.. kalaulah dapat pergi spa.. urut2 badan kan best.. hihi

Area Key El mana best ye.. tak mo la harga punya mahai tapi servis lebey kurang je.. kalau boleh nak la servis yang berbaloi dengan harga yang dibayar, boleh?

Maibeautea Spa kat Taman Permata, Ulu Klang macam menarik je.. tapi google tak da pulak, acaner?







Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Jom berurut badan, nak?"

salam ciksu...

bestnya dpt manjakan diri slps penat bekerja...

memang best kalau kena urut!!!!

tak dapat nak bagi apa2 suggestion sebab saya pun jarang urut2 badan dekat spa ni, selalu laki je urutkan ahaksss

hehe..comel..sedap ni berurut..kaki saya pun lenguh2..sakit ni..hehe.

ehehe..cumel2 ..suke sangat tadi akak tgk kucing isap botol susu dlm fb..lucu jugak :)

sakit ooo berurut. cikna urut kaki je pun dah tak tahan. huhu..

Waduh2, saya pun mau. Dah lama sangat dah ni tak berurut, tersimpul segala urat dah rasanya. Tapi sini mahal sangat2, pastu tak tau nice ker tak, kena cuba dulu.

pi urut kat orang buta .... best

aka pun tengah lenguh kaki jugak ni..sedap kalau ada orang urut

kikiki..da lme teringin nk p spa..

syoknya kalau dapat berurut.. Tambah tengah sakit belakang ni ha,..

lama tak pegi manjakan diri..huhu

kucing mana yang pandai sesangatni...

samalah.. lama x pg spa.. teringin nak pg huhuhuhuhu....

wahh sdpkan klu dpt urut ni..hihi

alololo comei aih tgk kucing tu berSpa..hihihi
ai kalo urut2 ni geli lah Ciksu..ntah cemana nti nk berurut..

deqla x penah ke spa...huhu..comel kucing berspa.. haha

MV kalau urut guna bidan kampung jer..spa tak pernah pula

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF