Santan Sawit Khalis..



Buat PCL yang bertanya tempohari.. beginilah ghopenya packeging Santan Sawit Khalish yang saya gunakan di dapur saya..

 

"boleh la pi cari lepas ni ye PCL.." hihihi :)

Harga sekilo Santan Sawit Khalis ialah RM7.50.. tahan berbulan2.. hanya letak di tempat biasa dalam peti sejuk JANGAN BEKUKAN.. 

Sangat sesuai untuk kita2 yang ingin kurangkan lemak dan kolestrol.. jimat dan mudah untuk digunakan.. sesuai pada mereka yang mengejar masa.. especially buat ibu2 yang bekerjaya.. tak yah nak parut2 bagai, just tuang je bila nak guna.. baik untuk kesihatan juga.. 

Tak payah la makan yang lemak2 berkrim sangat.. cukup ala kadar sudah ye :) 

Hari tu saya gitau dekat Giant Setiawangsa tak da kan.. baru2 ni saya pi pula.. sekali tengok ada la tapi tak banyak la stok yang pihak Giant simpan.. masa beli dekat Pasar Borong Selangor pon sama, tak banyak stok yang ada.. 





Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Santan Sawit Khalis.."

akak cuma guna santan pekat ntuk stok harian..

packing kecik ada tak?

thanks QasehnyaRania , kebetulan pcl semalam makan cendol santan kelapa sawit kat pantai morib, ..lalu pcl tanyakan camana packing tu...memang nak kena cari ..ada jual dan sungguh enak cendol tu, minum banyak pon xpa..hehe.

khalis..mcm nama student praktikal kat tempat sy dlu..:)

sy blom try ghune lagi...maklum le kat sini mudah dapat santan pure..

santan sawit ? rasanya mcm mana ? kat sini tak dek pun..kalau ada blh try , agaknya stok xbyk tu sbb baru2 nak kluar kott.. ;)

tak penah beli lagi santan sawit ni...

Salam ciksu...

Br dgr santan sawit ni...

tak pernah nmpk pulak paket yg mcm ni. :)

Tak pernah tgk lagi brand nie..kalau jumpa boleh try..tp takder packaging kecil ker..?

kat sini mcm tak pernah nampak.

ehh..pertama kali nur tgk n...

Salam, saya nash dari PFC (Premium Food Corporation) adalah pengilang untuk "Khalis Santan". Produk ini sekarang berada di hampir kesemua Hypermarket di Semenanjung Malaysia termasuklah di Sabah & Sarawak. Walaubagaimanapun pengedar masih di perlukan atas sebab permintaan yang makin meningkat. Sila email saya kepada pengedar yang berminat; nash.ubaidillah@gmail.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF