Saya menang Thalia Cotton Lovers Peplum Dress


Alhamdulillah.. ada jugak rezeki saya untuk meghasa hadiah dari Mega Ga IntanBerlian.. betullah kan apa yang INA kata, kalau dah tersurat yang tu rezeki kita maka ia tetap rezeki kita kan ;)

Akhirnya cabutan kali ke4 memihak kepada saya.. 


Haaa, apa yang saya menang.. nak tau, meh tengok ni :)



In shaa ALLAH saya bakal dapat Thalia Cotton Lovers Peplum Dress yang macam kat atas ni :)
 
Kalau uols nak cuci mata boleh je terjah ke blog House of Pines Boutique macam2 ada.. semuanya design terkini :) atau terjah je ke Fanpage House of Pines

pppsssttt: terima kasih kat Alisha ye sebab terpandang no ciksu dan ina sebab inform.. hihi ;)


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Saya menang Thalia Cotton Lovers Peplum Dress"

tahniah ciksu...

hadiah yg best tu :)

alhamdulillah. tahniah ciksue.hehehe

wieee tahniah. rezeki kan, dpat juga, dah la cantik sangat baju tu.

tahniah cksu.. cntiknya peplum cmtu.. :)

wow... mesti vouge lepas ni pakai puplum

alhamdulillah..
rezeki
tahniah ya

tahniah cik sue!
cantik peplum dress tu :)

jom join GA anjuran Mak Dara --> http://suriaqistina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

cantik!!tahniah..dpt color tu ke?

wah...congrats CikSu... nanti kita peplum bersama2 ek... ^_* wink...

wahhh... bestnyeee....peplum tu mmg idaman deqla!! tahniah yer... ;)

wah, tahniah.. pasni blh la melaram..hehe

wah, tahniah :D
cantik peplum tuu ^_^

tahniah sue akhirnya menang jugakkan.. boleh melaram masa raya nanti....

tahniah cik sue! rezeki..rezeki...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF