Segmen: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 



Previous
Next Post »
39 Komentar untuk "Segmen: Featured Me on Bubbly?"

terima kasih CikSu sebab sudi support Farah...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

selamat bersegmen ciksu..
zaza join :)

selamat bersegmen dear...esok la deqla join..

selamat bersegmen ciksu.. :)

*ada juga dapat invite dari sis fara tuk join segmen ni..insyaAllah nak join sama.. ^_^

Good luck :)


p/s : Tiket dari kola kedah RM23 dewasa

selamat bersegmen ye!
In Shaa Allah klu sempat nak join jugak

SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Assalamualaikum..kunjungan balas n follow juga. semoga berjaya =)

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Menjoin segmen yg sama la kita..

cumilnya bugs2..hehe..selamat bersegmen cik sue

selamat bersegmen ya sue...gud luck!

singgah lawat cik sue dari segmen yg sama...hehe

assalam, selamat bersegmen moga berjaya...

selamat bersegmen ciksu, tahniah menang ga kak ina..;-)

selamat bersegmen!! sy join jugak.. BW sini lah kiranya..hehe

cik sue menang hadiah giveaway kat blog ina aka intan berlian.. tahniah yer...

Ros pun ada join jugak.. mane Cik Su ni?.. hari ni tak up entry pun..

Selamat bersegmen... Good luck ya

selamat bersegmen ciksu :)

*nanti bg alamat yer

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

tersedia follow ~

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

selamat bersegmen ye ciksu..gud luck!

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF