Teringin nak up entry banyak-banyak

dalam satu hari tapi kekangan masa selain buntu idea :) Nak juga merasa unique visitor(uv) naik mencanak macam blog IntanBerlian..  pa pe pon tahniah buat beliau yang sentiasa berusaha mencari jalan untuk meningkatkan readers disamping meng`up`kan jumlah uv harian :)


Kalau uols nak tips2, singgah la ke sana ye.. macam2 ada :)



Segmen dan giveaway pon boleh membantu untuk naikkan traffic kan.. saya belom bersedia untuk buat semua tu.. bila nak bersedia pon tak tau.. komitmen tu penting bila kita sebagai penganjur segmen atau giveaway ni ;)



In shaa ALLAH.. satu hari nanti pasti bersedia juga :)

  
Eh.. eh.. bulan Februari tak banyak pulak resepi masakan saya di buat entrikan.. dapur saya tak berasap.. hihi.. uols perasan tak? 


Ye la berjalan aje khojenya.. semua aktiviti semasa bulan Februari juga kebanyakkannya lambat update.. bukan sehari dua tapi berminggu2.. :-*


Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Teringin nak up entry banyak-banyak"

hehehe...betul betul....nini pun seang berusaha ni...cahaiyo2...=D

segmen dan GA adalah salah satu cara yg bagus..akak pun dah lama tak buat..insha Allah one day, join tau..kihkih :D

Insyaallah suatu hari nanti ^_^ Semoga terus maju :D

InsyaAllah kak..pasti boleh punya. Semoga berjaya kak. ^__^

kalau segmen saya berani lagi buat..kalau GA or contest belum lagi kut..hehehe

*dah pasang niat nak bersegmen..insyaAllah esok lusa nak bersegmen la..hehehe

Dulu nur selalulah update entry byk dalam satu hari...

tapi itulah, lama2 jadi kesuntukkan masa...

skrang ni satu entry sehari pun dah memadai...

dulu mgkin nur pentingkan UV..skarang ni nur dah tak kisah....

janji kawan2 tetap sokong...itu sudah memuaskan hati...

even saya tak tahu apa itu UV sumer, just doakan u all the best.

insyaAllah..pasti boleh...remy doakan....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF