6699..


Terpandang.. pastu tertarik.. menarik pula angka ni.. saja je :)

Sekejap je..  17 Mei 2013 genap la dua tahun saya dengan dunia blog ni..

In shaa ALLAH kalau teda apa2.. bermula bulan MEi nanti.. ingat nak buat Mini Giveaway la.. kalau diizinkan juga ingin berterusan setiap bulan :)

 
 

 

Previous
Next Post »
35 Komentar untuk "6699.."

wahh kira dh pndai berlari2 anak blog ni yer..hehehe

cpt2 sis..saye tggu GA andaaaaaa...hihihi

wahh kebetulan pulak ternmpk kan.... teringat pulak citer keluarga 69..hihi

wah..nati wat giveway gtau tau..amy nk join..hehehe

Cepat aje masa berlalu kan. Tahu-tahu dah terasa seronok berblog.

happy annivesarry untuk blog ni..akk pun dah lama tak buat GA..thn ni blog makin ke laut

cantik nombor tu.. :)

*kalau ciksu nak buat GA, nak join.. nak join..hehehe

Samalah kita QR. Blog akak pun berumur 2 tahun jugak mei ni. Kira sebaya lah tu ek !

wah. congrates. Cantik nombor tu

no tu cntik klo dpt letak kat kereta kan best :p

wah dah nak masuk 2thn usia blog ye..m3h bln 9 baru la genap setahun..

Tahniah Cik Su... Hepi Anniversary utk blog Cik Su..

Tak Sabaq nak tunggu GA Cik Su ni

Harap2 xde apa ms 2... Dpt la sy join ;)

ciksu.....sori ler baru sempat singgah sini. bz dgn mcm2 hal... dan paling sedih , rempah hitam yg ciksu pos tu tak sempat dengan cikgu. tapi tak per, 3 mei ni cikgu balik mengundi, dapat ler mrasa rempah hitam ciksu tu, terima kasih byk yer ciksu...terharu tau!

cantik no tu...perasan plak ciksu akan no tu,sy tak pernah tgk profile view...pasni nk tgk jap...

buat la..blh sy belajar join GA

lucky no tu. hehe.. waa dah 2 tahun ye. happy blogging ciksu. ;)

Betul2 menarik..Wah dah 2 tahun ye kak..Tahniah. Semoga terus berblog. ^__________^

17 mei depan ye..
dah setahun dah...
kejao je rasakan.. :)

Happy Birthday blog CikSue ;);)

Memang cantik nombor nyer. Nnt saya nak join GA hahahaa harap tak menang :p

wah lebih lama dari ta.kira otai ni.hehehehe

kalau ada GA nak join.. hadiah best tak hahahaha.... kt ni kalau sempatlah huhuhuhu.. kerja ni masa terhad

cantik nombor..wah nak buat mini GA yea..apa2pun good luck

sekejap je kan masa berlalu….teruskan berblog ya ciksu

ta ingat lg .ta ada 2 utang pd sue.
Masihkah sue ingat? Hehehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF