Baucer 15% Shopping di Tudung2u.com..


Alhamdulillah.. sekarang macam2 jenis tudung ada di pasaran kan.. jangan risau pilihan ditangan masing2.. yang penting selesa dipakai :)

Bagi yang tak suka nak berasak2, nak jimat masa.. meh singgah ke tudung2u.com.. semuanya dihujung jari.. just click and click.. 

Tudung2u.com adalah salah satu kedai tudung online yang terbesar di Malaysia.. menjual pelbagai tudung dan selendang yang mengikut trend terkini dengan tawaran harga yang berpatutan dan mampu milik.. baik pelajar, suri rumah mahupon wanita bekerjaya :)

Pelbagai koleksi tudung dan selendang ada dijual antaranya

SELENDANG HALF MOON CHIFFON




 

Suka betul saya dengan Selendang Panjang Corak Leopard ni.. corak yang simple tapi menarik.. warnanya soft.. yang penting labuh didepan.. sesuai untuk aktiviti santai ;)

"nak sambar tiga2 sekali boleh tak.." hihi
Kini, uols berpeluang untuk shopping di Tudung2u.com.. jangan risau baucer bernilai 15% akan diberikan kepada pembaca blog QasehnyaRania :)

Uols boleh buat pembelian dengan menggunakan kod LSS2013.. sah sehingga 30 April, 2013 sahaja..  

Oh ya, 15% tu untuk semua item yang ada diwebsite Tudung2u.com.. selain tudung dan selendang Tudung2u.com ada jual anak tudung, inner neck, keronsang dan topi bunga yang menarik ni..


 Topi Bunga - Coklat 

"sekali skala bergaya dengan topi bunga ni ok gak kan.."

"ala bergaya didapur pon okay pew.."

Contohnya, pembelian uols RM80.00 (tak kira apa yang uols beli), uols boleh dapat RM12.00 (15% diskaun) dengan guna baucer tersebut, uols hanya perlu bayar RM68.00 saje.. jimatkan ;)
Jom kita pakat2 serbu Tudung2u.com :) 

"jangan lupa like muka buku Tudung2u.com.."






Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Baucer 15% Shopping di Tudung2u.com.."

Cantik2 tudung kat sini ye..
mcm pernah masuk web ni, tapi blm pernah beli...:)

assalamualaikum ciksu..
sihat x?
sory lama x jenguk Ciksu..
btw ai dah like kat Fb :)

deno pun baru post ttg baucer ni last week.. semua tudung2nya cantik kan?^^

p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE... arwah adik Farah Najwa...

waaaa..rambang mata bile tengok selendang

wahhh...menariknya. banyak tudung yg cantik2 tu. tapi izan baru je beli tudung... hukhuk..

terlalu banyak pilihan di pasaran sekarang.... bergantung pada kita nak pilih yang mana

salam ciksu...

memang by pilihankan...samada barangan atau tmpt utk membelibelah...di hujung jaripun blh dpt...mudah sgt hidup kita sekarang nih...

cantik2...
Buat masa sekarang ni, Nur stop dulu beli on9....

huhuh

cikna suka tudung bawal je. tak reti nak bershawl2. hehe..

wah menarik ni..cik sue beli lah 3 sekali..hehe

asalkan selesa dan sesuai dgn hukum syarak... ;)

wah cik su dah borong ye. hikhik

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF