Bertiga lagi..


Uols tengok tak TV3 sekarang.. mula2 tengok tadi pelik juga.. ye la pesal dorang lagikan.. sedangkan Cinta Qaseh dah tamat.. 

 "eh.. eh.. mereka bertiga lagi.."

"sape.."

"wawa zainal, ady putra dan shah jazley lhaaa..''

watak wawa sebagai aisyah, ady putra sebagai shah dan shah jazley sebagai adam.. 

tapi serius tak tau tajuk.. hahahaha.. layan :)

pppsssttt: suka tengok wawa zainal... ommei anggat.. 


Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Bertiga lagi.."

yapp mmg comey.. baru tgk muka seebenar dia masa kat ABH hari tu..

alahai..bestnyer kalau dapat layan tv

Ha'akan QR......asyik dia je yg berlakon tak best jadinya... Patut dia keluarkan bulan depan ke barulah ok... Kalau tak silap tajuk dia Serindu Taj Mahal rasanya

Tgk juga.. Dah tamat ke yg lama tu.. tgk sama je ceritanya

pelakon sama je kan. boring lah. huhu..

haha, saya pun ingat sambungan cita kasih masa 1st2 tgk...rupanya tak,last tgk masa dia luah perasaan dlm kita, then guruh kuat tutup tv, bila buka tv balik member aisyah dtg umah n aisyah tgh lari naik atas, x tgk pun camna diorg boleh kawin,,huhu

cuba komen kat sini pula..untung sabut timbul...untung batu tenggelam...kalau nak melayan tv...tak berbw la aku..hihi

tgk gak semlm.. memula tu kompius gak..ingtkan cinta qaseh lom tamat lg.. haha.. serindu taj mahal tajuknya... ;)

Rinah pun terkejut.. terus tanya hubs "Eh, bukan cinta qaseh dah habis ke?".. rupanya drama baru..

p/s :: kita pun suka wawa zainal.. comel sangat..

tula pelik jgk tgk smlm..hehe..tak salah tajuk serindu di taj mahal kot.haha

bella terkejut jugak . ingatkan sambungan cerita haritu . hehe . sebab pelakonnya sama je ^^

bella sukeee wawa zainal ! comel ! :D

berlesung pipit tambahkan lagi comel dia...

kita duk layan korea, ikut anak2 yg duk tengok channel tu, cam seme cite tengok kat channel tu, budak2 ni siap record lagi.. alahai...

hahahahaha
ai ingt ai srg je conpius..pastu bila tgk lg..eh bila plak dia ni ada anak.hahahahha cita lain ghopanya.hehehe

tajuknye serindu taj mahal...yg lama tu sy x layan sgt...td yg mlm td sy layan...tp x puas hati ending dia...

mula2 keliru jugaklah ingatkan sambungan citer cinta qaseh rupanya citer lain...

dah lama x layan tv..asik hadap laptop je menanti en.tunang online..sob3..

Pasal cerita ni kan, mula-mula Ros tengok memang best.. Tapi, masa ni Ros tengok sorang2 sebab abg keje.. Bila mai part dia ngan baby tu, yg ada lagu twinkle little star tu, terus Ros tukar chanel.. macam seram je... hihih.. dahlah sorang2 masa tu.. tak tahu ending dia macam mana..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF