Cuti-cuti Giveaway-Diari Aima..






                 
Nak join Ga ni ada syarat.. syaratnya ialah..



Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/ Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link post percutian pun boleh.. hehehe ;)
 
Saya pakai apa pon tak kisah.. hahaha.. janji selesa dan tak merimaskan.. asalkan bukan baju kurung atau jeans.. kata nak sepak2 air :) pic menarik tu teda la ye.. tapi boleh la kalau nak ditatap.. nampak tak view kat belakang tu.. kalau tak nampak buat2 nampak la ye.. hihi 

Pulau Sibu, Jay Bee

Pantai Tanjung Bidara, Melaka

Eh.. eh.. penganjur nak sekeping je kan..

"ala, dah ter'upload' la.." hihi.. boleh la erkkksss :)
 
Nak join klik banner ye.. Tarikh tutup: 26 April 2013





Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Cuti-cuti Giveaway-Diari Aima.."

ciksu ni mesti ayu orgnya kan..

thnk u dear sbb join..abg pun join contest sekali ke? keh3x..

betul tu kenalah pakai yg selesa kan? kan? kan? saya dah lama x pki jeans sbb allignment dah lari uhuk uhuk..

good luck!! xoxo

Hehe...best jugak segmen ni boleh tayang gambau hehe

ececececece
shomelll je Ciksu kita ni tau :)

nti ai nk join gak lah,nk tunjuk gak lah pic mcm Ciksu tu.kehkehkeh

moga berjaya cik su. hari tu Ros ada gi melaka. tapi tak sempat pun gi pantai. jalan bandar je. huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF