Hanis Zalikha dalam..



Mingguan Wanita.. nak tahu kena la carik ye.. 

Pastu siap dapat 3 keping sample Comfort Ultra tu lagi.. hihi

Ada kisah yang buat saya tertarik nak beli Mingguan Wanita edisi 5- 11 April ni.. 

Mayat anak timbul setelah nama dilaung setelah 3 hari mayatnya tak dijumpai.. akibat pertembungan bot di Selat Melaka.. baru je berlaku kejadian tu.. Februari lepas.. 

Sebak saya baca luahan hati seorang ibu, abang dan kakak arwah.. sampai abang arwah amik keputusan drastik berenti kerja kat situ sebab dia trauma tengok laut tu.. masalahnya kerja dorang tu walaupon gaji mahal tapi tiada Insurans, SOCSO dan KWSP.. 

Al-fatihah buat arwah Nasir..




Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Hanis Zalikha dalam.."

Al-Fatihah...x sempat nak baca lagi yang terbaru ni... ^_^

bestnya citer dia minggu nie..

bole syg.. sbb tu deqla bgtau.. hihi... =)

laa.. tajuk lain isi lain..hahaaha... kompius...

keknis idola ku.. ngeh ngeh ngeh..

uikss baru dgr pasal mayat lemas tu.. al-fatihah

hanis zalikha tu ada citer psl die ke dlm majalah wanita qasehrania? hehe...

al fatihah untuk arwah ... lisa x beli pun lagi yg edisi terbaru ni ..

lom beli lagi keluaran yg ni punya.. nnt nak cari gak la..hee

Cover depan yg pakai tudung tu hanis zalikha ke?
Alfatihah..

sebab tu lah elok kalau tmpt kerja tu ade sediakan insurans,socso dan kwso,trjamin skit hidup,hehehe

dah beli jugakkk.tapi tak sempat baca lagi.=)

jemput join first GA saya.=)

http://wanaowen.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-wana-owen.html

dah lama tak baca majalah wanita. dulu member suka la beli. harapkan cikna mmg tak la. hihi..

selalu majalan macam ni mak beli...
hihih

alfatihah

wani pembaca setia mingguan wanita :-)

AJ dulu rajin beli..
Sekarang malas pulak....
AJ bawak balik, tak dan nak baca dah hilang....

jaa dah lama x beli majalah ni, sibuk skang ngn anak x sempat nak belek buku.

al-fatihah..nnt tgu majalah kat library sampai

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF