"Maafkan saya ye"..


Alhamdulillah.. dapat juga luangkan masa mengadap blog pepagi ni.. huhu..

 "uols dah sarapan ke?''

Firstly maafkan saya ye.. sebab dah lama tak jejak blog uols.. ramai yang tinggalkan jejak di kotak komen dan ruangan 'chit-chat''.. tapi saya belum sempat membalasnya.. huhu

Sesungguhnya saya sibuk sangat minggu ni.. malam nampak bantal je, mata tak boleh tahan dah..  penat sangat..

Banyak komen yang tergendala, banyak hadiah yang saya dah dapat tapi belom update.. 

Nway, trima kasih semua..

pppsssttt: alhamdulillah.. ada berita gembira :)









Previous
Next Post »
17 Komentar untuk ""Maafkan saya ye".."

takpe ciksu. hope ciksu sihat selalu. ;)

sharelah berita gembira tue:-)

good news, pregnant ke ciksue..kalau betul alhamdulillah syukur nikmat, tahniah :)

tahniah ada berita gembira ciksu.. sampai masa kongsikn sama rakan blog yer :)

Dah agak dah msti CikSu busy, its ok, everyone need their "own time" once a while. Have a good rest, kami tak kemana pun, sini2 jer :D:D

Pssttt, looking forward for berita gembira :D

samalah kita ciksu...
nur pun bizi gak..
masuk bulan 5 lagilah bizi..

apalah berita gembira tu.. tak sabar nak tahu..heee.. :)

ni macam nak kena denda je ni..haahhaha

Assalam kak..lamanya husna x jejak sini..

eh apa brita gembira tuh?? nak taw!! nak taw!! =D

wahhh ada berita gembira?? ni mesti cik sue dah peknen kan? bestnye.. tahniah tau...hope turn deqla pulak lps ni.. hihi... =)

hai cik sue,,hihihi kalau brite gmbira tu nk kongsi kt blogger yg lain pon ape salahnya,muehehhee

jap ! Jap ! Kena denda ni.pegang cuping telinga .ketuk ketampi 5x

ada berita gembira? apa tu? dah preggy kah?

berita gembira? akak tau, akak tau.. tahniah...

remy pun dah lama tak kesini.....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF