Pantai Tanjung Bidara lagi..


Kalau ke Sungai Udang pasti ke sini.. nak tengok sunset.. (cer klik) memang terbaek.. suasananya.. dengan angin sepoi2 dari Selat Melaka.. memang mengasyikkan :)

 Cantikkan view ni.. cer tengok awan tu..


Ayah pon suka lepak kat tepi laut/ pantai ni.. mungkin ni salah satu sebab saya pon suka pantai/ laut.. masa kecik2 ayah suka bawa pi Kuala Kedah.. hihi


Nak mandi macam tak berapa nak ok la sebab tempat kapal berlabuh kan.. nampak tak nun dihujung sana.. tapi ada je yang mandi, depa tak kesah pon :)



Kat sini la saya beli keychain kebaya nyonya hari tu :)






Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Pantai Tanjung Bidara lagi.."

Subhanllah... saujana mata memandang. Kalau pandai ambil gambar memang cantik jadinya..

tanjung bidara kat mana ciksu? melaka eh..

bestnyer..dah lame m3h x pegi tanjung bidara.

seronok ptg2 dok kat tepi pantai kan...

Pernah sampai..tapi x sempat nak bergambor...

kami kalau balik melaka, akan mandi manda kat pengkalan balak sbb air masih jernih dan org x ramai. kalau kt tg bidara ni dah crowded. hehehe

pernah sampai cni 10tahun lepas... pas2 x pernah sampai da he3

pantai memang best! kalau zaza blik kG memang suka lepak.. rumah ngan pantai dekat je pun :)

cantiknye tmpt tu..mmg syok la mkn angin kat sana... sejuk lak tu mata memandang...

memang cantik suasana sunset tu, subhanallah

Lepak tengok view pun dah tenang kan, saya pun kaau nak mandi area macam ni, tak semangat kot.

Assalamualaikum cik sue... nieza just nak bgtau..nieza ada jual produk seri dewi malam..ada yang customer guna ada yg dah melekat..just for ur info la..kalau nak try..pm or msg nieza ye :) or boleh tgk kat sini http://dhiyasolehah.blogspot.com

bila tgk pic ni, rindunya nak lepak tepi laut...huhuhu

Pernah datang sini masa anak dara dulu...itulah sekali...tp rasanya tak de tempat cam tulah QR

pernah tgk sunset kat situ ngn hubby..(almaklum hubby org Melaka) mmg nice view..

akak penah sampai sini thn 2003, lepas gi kenduri kawan di masjid tanah..ok jugak :)

xpernah lg smpai kat sini pdhal dkt juga..haha

Memang tenang bila tengok pantai kan!

best kalau kena angin laut. sepoi sepoi bahasa ja... pastu ombak bawak air, kena kaki kita. mulalah berlari lari anak. hihi

MasyaAllah..cantiknya..tenang je..Memang betul kan kak. Kalau kita tengok pemandangan, kita dapat meningkatkan tahap keimanan kita kerana mengagumi ciptaan Allah S.W.T. SubhanaAllah.

ta tau .ta ingat. Ta ada utang 'dua' dgn sue.

tgh pikir jap.. pantai tanjung bidara ...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF