Payment Advice dari HSBC..


Alhamdulillah.. 
setelah lama menanti..
akhirnya dapat sudah payment advice dari HSBC :)

Saya cash out penghujung bulan Februari.. 
awal bulan April dapat payment advice.. 
in shaa ALLAH dalam 2, 3 hari lagi sampai la cheque NUFFNANG tu kan.. hihi


Jumlahnya tak banyak tapi saya bersyukur sangat sebagai permulaannya..
 sebelah tangan tu lepas la jugak..
 cuma lebey sikit aje.. hihi.. 
mudah2an lepas ni NUFFNANG bermurah hati nak bagi CPUV pulok kat blog ni ye..

Patut la dok gatai tapak tangan kanan.. haha

pppsssttt: Tak sabaqnya nak dapat 1st cheque dari NUFFNANG.. 
tenkiu ye NUFFNANG :)



Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Payment Advice dari HSBC.."

tahniah...cik siti xcash pn lgi..huhu..

yayyy boleh belanja cikna. ;)

Mieya pon dah terima payment advice. Menunggu surat cek je.

Seronoknya.. Md rasanya lama lg nak boleh cashout ni.. Haishh..

Btw, jangan lupa ya ambik freebies doodle dekat blog MD ya..

tahniah ciksu..moga murah rezeki dgn nuffnang lagi...

bESTNYER..tAhniah ciksu..
opss hampir terlupa..
tolong bagi details kat link ni
http://mama3heroo.blogspot.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-mama3heroo.html

rezeki dr mr nuff yee..tahniah dear

wahhhhhhhhhhhhhh OKB le sehari dua ni

Tahniah ye cik Sue ;)
Alhamdulillah rezeki :D

alhamdulillah...bole la belanja kan... ;p

alhamdulillah rezeki lagi..seronoks :)

Alhamdulillah rezeki ciksu..jap wani nk check email hehe

ciksu tengs inform psl kemenangan tu tau

wahhh dah cash out, bagus laa.. jaa belum ada rezeki lagi. kena tunggu lagi RM2. hahahaa,,,

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF