Semakan Daftar Pemilih..


PM dah umum pembubaran parlimen minggu lepas.. in shaa Allah, kalau teda apa2 minggu ni kemungkinan PM akan umum tarikh Pilihan Raya Umum Ke 13.. hari yang ditunggu2 oleh semua yang layak mengundi..

Ingat undi adalah rahsia.. tak yah la nak kecoh2.. sendiri pilih lah ye..

Renung2kanlah dan selamat menunaikan tanggungjawab masing2.. in shaa ALLAH semoga urusan kita dipermudahkan :)

Sebelum tu buat semakan daftar pemilih dulu ye.. supaya tak menyusahkan dikemudian hari.. bukan susah pon just masukkan no ic je :)


Harap2 tiada la masalah ye.. sudah di saat akhir ni.. hihi..
Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Semakan Daftar Pemilih.. "

akak dah check dah...sib baik ada nama..hehehe...

baru lepas cek.. kita kena balik tepeng lagi.. yeahhhhH!!!!!!

In Shaa Allah... yg dah layak mengundi tu bley la mengundi ye...

in shaa allah
taun ni taun pertama ai nk mngundi.heehehe

kami adik beradik dpt surat dr salah 1 parti... so da tau ngundi kat mana ;)

selamat mengundi yer cik sue....

Tunggu masa nak mengundi..
Undi tetap menjadi rahsia msg2..hehe;)

thanks ciksu.. zaza pun xsabar ni nak blik ngundi hehehe

alhamdulilah nama ada sudah.. leh mengundi ni..hee

Nur dah ada yg tolong semakkan.. :)

aii..kena balik kg ler nama kat sana..pestime nk mengundi ni,..akak br cukup umur..hihih

okje Dah dapat dah slip mengundi

alamak belum semak lagi. huhu..

emmm dah alang2 ke sini, kita pun klik lah untuk semak.. tq Rania.

Nama Ros ada di Sungai Petani.. belum ada di senarai untuk undi pos lagi.. huhu.. Perlu balik kampung ni :) Semangat ni, first time la katakan.. hikhik.. Jauh tu, JB nak balik kedah...
Cik Su mengundi di mana?

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF