Siapa yang bagi ni..

   

Terima kasih ye pada yang bagi ni.. saya tahu rakan blogger juga.. sebab guna nama RANIA.. hanya geng2 blogger je tahu nama tu sebab saya guna nama tu untuk urusan pos2 ni :)

Semalam jiran depan ghumah yang mai hantaq.. katanya dari pakcik posmen.. alamat betul, so, dia tolong amikkan, takut benda penting kan..

"tenkiu ye Malik.."

Masalahnya saya tak tahu dari siapa.. dah puas belek setiap inci sampul tu tapi teda juga alamat pengirimnya.. yang pasti dari BUKIT MERTAJAM.. saya nampak cop kat setem tu ;)


 

"sape ni, cepat la ngaku.."

Updated: Menang dari Segmen: Lagu Favourite saya by Leeyana..






Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Siapa yang bagi ni.."

lupa kot nak taruk nama dia...

hihi~semestinyer bukan nieyl.. :)
singgah pagi..:)

Dari peminat misteri kot ☺☺

wpon sape yg bagi tp sy rasa warna purple tu warna nyer manissss sungguh... wallet ek?

wah best...dapat hadiah....ni ada yang mgaku tu....

Wahhh ada peminat misteri ni ;)

purse purple ker tuu cantik,...agaknya ciksu menang GA kot

waaahh , untungnyaaa . ada secret admirer ni kot yang bagi . hehehe :p

Bestnya dapat hadiah..
rezeki berblog...:)

amboiii misteri sungguh ni.. cpt ngaku!! hihihi

yg pastinya bukan saya..hehehe

maybe menang GA yang dah lama2 dulu..mana taw..btw alhamdulillah rezeki tu sue :)

dah jumpa ke belum suspek ni ciksu? hihi..

misteri tu..kejap lg ada la yg dtg ngaku tu hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF