Thalia Cotton Lovers Peplum Dress..

 
 

Alhamdulillah.. hadiah yang saya menang dari MEGA GA INTANBERLIAN dah sampai petang kemarin :) belom try lagi.. cuci dulu baru try.. hihi


 

Ginilah ghopenya Thalia Cotton Lovers Peplum Dress saya dapat tu.. terima kasih buat penaja House Of Pines :)


Previous
Next Post »
28 Komentar untuk "Thalia Cotton Lovers Peplum Dress.."

fewit.. berpeplum la lepas nih..hehe..

amboi...ciksu bergaya sakan la dgn peplum tu ye..hihiih

cantik..tahniah..jgn lupa pakai tau

terima kasih ciksu sbb inform kak fieda menang ga mak dara tu..

wah bestnya dpt free hihi..tahniah kak

done hishop

selamat bergaya dengan peplum!

cantik..nnt dah pakai tunjuk eh.. :)

wahhh ini seyes beruntung sbb dpt peplum sepasang... lawaaaa lak tu... tahniah dear...

cantik... nantik tunjuk lah bila dh pakai :)

Cantiknya peplum tu......
Alhamdulillah kak..
Rezeki akak... =D

cntk bj tu TAHNIAH..

jom datang join giveaway saya dear xoxo

tahniah..cantik la..jeles i...hihi

wah tak rugi ciksu join..berbaloi2...

tahniah ciksu.. cantiknya.. try la pakai..

wah...bestnyer dapat peplum tu..nice color

wahh tahniah..blh buat baju jln2..hihi

wow cun la ciksu...tahniah tau..nanti dg pakai tunjuk la gambar hihihi

Cantik nya..
nti pakai jgn lupa take pic..
Tahniah ya sis:)

jan lupa buh picture pakai baju tu tau, nk tgk gak ciksue pki baju tu...

dah try nnti snap pict sekali ye. hehe..

Lagi?? Ini yg jeles ni. Bersusun hadiah ha. Apa pun, tahniah Ciksu.

tak sabar nak tgk ciksu pakai...

tahniah sue! murah rezeki bulan ni yer?

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF