Bloglist June - Sept. 2013


Mudah saja syaratnya.

1.  Mestilah follow blog kak Nurul


2.  Boleh tinggalkan komen di entry ini dgn menaip
' Saya nak join Bloglist June - Sept. 2013'

ATAU

3.  Sesiapa yang terlebih rajin tu nak buat entry pun boleh dgn copy & paste banner di atas dan tinggalkan link di ruangan komen.

DAN 

Bagi yang buat entry tu ada  FM Bandung untuk siapa yang bertuah nanti.


4.  Tarikh tutup 31 Mei 2013


Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Bloglist June - Sept. 2013 "

selamat bersegmen ya... gud luck!

to cik sue :

1. psl pjj tu insyaALLAH jika ada iklan yg kuar nanti jaa akan bgtahu sue nanti yer..

2. jaa keje AADK di pgkln kubor kelantan... :)

3. tips utk keje gomen, jaa x ada la sue. jaa pun rezeki tersepak jer ni. jaa apply ngn SPA8 guna SPM jer pun... lepas 1thun kawin, baru jaa dapat keje tau. before ni, jaa surirumah jer. btw, jgn give up isi SPA8 ye, dpt ke x dpt tu blkg kira. janji apply je dulu.

4. jaa dah penah buat entry psl cheese powder tu, tp entry simple2 jer laaa...

http://www.jaakechik.com/2013/04/cheese-powder-by-penaja-ga-deqla.html

Saya nak join Bloglist Jun-Sept 2013

This comment has been removed by the author. - Hapus

sori ciksu,silap bagi komen lak..thanks tegur saya tadi..selamat bersegmen... :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF