Dari Anmum Materna..


Hari tu saya ada apply sample percuma susu Anmum Materna lepas saya baca entri Ummi Iman.. sebab saya teringin nak sambung balik minum susu Anmum Materna ni.. hihi.. doakan saya ye.. 
  
Alhamdulillah dah sampai.. tapi saya tak dapat pon sample susu percuma dari Anmum Materna tu.. apa yang saya dapat ialah..

 Dah selamat lekat kat peti sijuk pon ..

 sticker ni.. dan pelbagai risalah lagi..

Sebelum dapat semua ni saya pernah trima panggilan dari pihak Anmum Materna.. tanya saya sama ada saya mengandung atau tak.. saya cakap la dalam proses.. pastu terputus sebab line tak clear kan.. hujan.. pastu teruih senyap gitew je..

Kalau uols nak apply jugak boleh ke website Anmum sampel request :)

Ada sape tau, nape saya tak dapat sample susu percuma tu ye?
 


Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Dari Anmum Materna.."

SALAM CIKSU...

alhamdulillah....dpt juga ye...

saya minum anlene je....

err..x pasti lah,ce try mintak lg..cantik fm tu

wah tahniah...sbb tak mengadung lg kot dia tak bg susu,..mg berkat minum susu,..ciksu dapat melekat juga impian yg dinanti...

aikk dapat menda lain jer ekk... kalo dpt yg free best gak tu...hee!

INsya Allah ada rezeki nanti...

bagus juga minum susu ni.khasiat tambahan :)

alaaa..knapa x dpt..hari tuh husna bca kat mna tah, ada yg dpt..

takpe.. rezeki juga tu dr anmum..

Ros pun dapat benda yg sama. Rod apply last month. sama la, x dapat pun susu dia. dia ada col tanya nak perisa apa. Ros cakap nak coklat. hihi. tak apa, ros memang dah ada dah susu nya..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF