EXABYTES



Ok..sekarang ni saya dok tengah usha line dengan Exabytes..

Tu sebab saya dok pulun nak maintainkan UV harian..  untuk tempoh 2 bulan ni.. 
Hari bekerja boleh la maintainkan UV tu.. cuma hari sabtu ahad je.. kureng sikit.. nak seribu daya.. janji kena usaha lebih kan.. 

Sebelum nak apply Exabytes ni.. pihak Exabytes dah letak langkah2 dan syarat2nya.. antaranya mestilah mempunyai UV 350 setiap hari.. kalau lebih lagi bagus.. senang la nak dapat nanti.. satu bonus la..

Yang lain2 kalau uols dah tengok boleh je semak SINI.. 

Agak2 dah memenuhi kriteria yang ditetapkan.. cepatan hantar email ke marketing@exabytes.com.m


Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "EXABYTES"

tak terdaya rasa nyer..

gd luck untuk cik su

tenkiu infonya..tapi tak layak nak join..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF