First CPUV/ BE 2013..


Akhirnya, dapat juga CPUV.. alhamdulillah..


Ntah bila CPUV ni masuk pon tak pasti.. sebab bulan April hari tu saya bizi.. tengok2 dah ada..

Sebelum tu check kat akaun Nuffnang, memang tak da pon bulan Mac.. alih2 baru ni tengok ada la pulakk.. 

Maybe lepas saya cash out hari tu kot..
  
Semuanya dah credited.. janji kotak CPUV dah tak kosong.. hihi..

"nak lagi"..

"nak lagi"..  

Semoga kami dimurahkan rezeki untuk timang cahayamata tahun ni.. aamiin :)



Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "First CPUV/ BE 2013.."

wah..tahniah..belum lagi merasa dapat CPUV tue...

sama dgn remy...dah lama tak check...tertiba ada pulak cpuv sulung dlm tu...tapi semua dah credited

bestnya.... ada org cuit nuffnang kot... ehehehe. Saya baru check ada sehinggit jer

insyaAllah..nanti ada lagi.. ;)

xper, sikit2 lama2 jadi bukit

tahniah ciksu..bestnya..ciksu ni murah rezeki selalu.. =)

ehh ada cpuv lagi? alhamdulillah... deqla doakan cik sue ada rezeki baby tahun ni..doakan deqla juga yer...

tahniah.. meningkat setapak lg.. oklah tu.. semanagt utk berblog...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF