Gwiyomi 귀요미 Siti Nurhaliza feat Umairah



So cute.. sebuk nak letak video ni sebab Datuk Siti ye.. harap maklum ;)

Dah mula berjangkit kan sekarang ni.. macam2 :)

jom layan aksi comel mereka berdua.. hihi





Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Gwiyomi 귀요미 Siti Nurhaliza feat Umairah "

alololo cemel je dua dua. geram..hehe

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

baby Umairah tu anak sapa ye?

anah sarah dgn siti...comel nyer.....

comelnya.. ank buah dato ct eh tu..comelnya.. =)

alaa.. x dpt nk tgk kat opis..nnti deqla tgk kat umah k..

nengok dah kak..comey je.pipi 2 geram je

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF