Hadiah QR Mini GiveAway Pertama



Seperti yang dijanjikan pada bulan lepas.. 

Sempena ulangtahun blog kesayangan hamba yang tak seberapa nak gah ni, pada 17 Mei 2013.. genap la dua tahun saya menjebakkan diri dalam dunia blogging.. hihi..

"Rajuk Jiwa Menanti Permata" itulah entry pertama saya.. pada mulanya saya nak share tentang TTC tapi rasa macam "mmmm.."  ;(

In shaa ALLAH lepas ni saya akan share ye.. tapi tetap nak selit resepi, boleh.. hihi.. yang lain biarlah rahsia.. 
"eh.. eh.. banyak pulak bebelannya ye.." 

Tujuan entri ni sebenarnya nak gtau uols yang saya nak bagi sikit cenderahati buat pengunjung blog Qasehnyarania yang masih setia bersama saya hingga kini.. tima kasih semua ye ;)

Memandangkan saya baru pertama kali cash out dari Nuffnang dengan jumlah amaun yang boleh la.. maka saya telah memutuskan untuk menghadiahkan Tepung Segera Red Velvet dan hadiah istimewa buat seorang follower yang bertuah :*


Jadi jangan lupa ye untuk menjoinkan diri uols.. INGAT TAU 17 Mei 2013.. ala, mudah je.. saya buat yang simple2.. sebab tak berapa nak gheti buat banner.. tu yang teruih tempek gambar hadiah.. kira aci la ye :)

Pemenangnya saya cabut sendiri ye.. ini balang istimewa yang akan mengandungi no bertuah uols yang join :)

Daaaa... :p
 




Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Hadiah QR Mini GiveAway Pertama"

good luck semua, rugi ni kalau tak join...hadiah menarik :)

TAHNIAH CIKSU..DAH 2THN BERBLOG
err..akk leh join ke..ngee..

owh ada insatnt ek tok kek red velvet??ermm spe la bertuah 2?BK? ermm mesti tak ni

wah nak buat GA,..mesti joint ler.. jgn riso..haha

wah macam menarik je..nak join juga la nanti... ^_^

wah.. tahniah ciksu hepy berblogwalking ye!

oo..nak buat GA ye..
kalau sempat Nur join..
skrang ni bz yg ampunnn...

hihi

tahniah,. saya tak pernah cash out lagi duit nuffnang ni..hehehe

wahh ada GA dari ciksue la.. best2...

tq ye ajak join.tp masa tak mengizinkan lagi!..apa pun happy blogging!

nak joint.
http://cempakabiru-nieda.bogspot.com

Ros still x dapat lgi cek dari nuff...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF