Halal Cheese Powder



Halal Cheese Powder. hasil menang GA Deqla. alhamdulillah baru je selamat dikerjakan. hihi.

Sila abaikan yang ditepi2 tu. yang penting rasanya. sungguh enak sampai menjilat jari. nape tak cayer. tak cayer sudah. ada saya kesah kew ;)

Uols nak jugak ke Halal Cheese Powder ni. kalau nak meh order dengan kak dayana.. kalau tak nak order, uols tunggu 17hb next month. hadiah untuk QR Mini GiveAway Kedua.. 

Pemenang bertuah akan dapat Halal Cheese Powder tajaan kak dayana. so, nantikan ye. tanda kat kalender siap2. 17hb jun tau ;)





Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Halal Cheese Powder"

yoooo.... semoga impian tercapai...

ooo menang hadiah hari tu yer..

ye la.. saya nak cari nak cari sampai skrg tak cari cari.. aduhhh.. ok ok.. nak masuk maz cheesy tu..

ciksu mkn ngan apa cheese powder tu?

husna dah pernah beli dulu..dan rasa dya boleh tahan sedap..=)

owh... dah buat yee... sedap sgt kan... sebijik mcm kepsi kan... ;)

tahniah ciksu..

makan dgn apa cicah cheese ni?

buat salad sayur, letak chees ni pun sedap tau.. :)

Sesiapa yang inginkan serbuk cheese CHEEZEMAZ, boleh lihat di FB Page : Cheeze MAZ https://www.facebook.com/pages/Cheeze-MAZ/418271871542267

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF