Jom membeli di DHannah Shoppe



Halal Cheese Powder hasil menang dari GA Deqla.. 

Alhamdulillah selamat sampai sudah kat tangan saya pertengahan bulan April yang lepas.. tak sabar nak buat cheezy wedges.. hihi :)

Bagi uols yang nak beli Halal Cheese Powder ni secara online boleh terjah DHannah Shoppe ..

Halal Cheese Powder ni juga didatangkan dalam pek percubaan.. 



Ada 50gram, 100gram dan 200gram juga.. pilih2 nak yang mana ye.. jangan malu, jangan segan.. kalau segan tak dapat la nak merasa ye.. hihi :)

Harganya uols kena PM owner DHannah Shoppe sendiri ye atau hubungi beliau di talian 019-248 1068 :)

Jom la pakat2 beli Halal Cheese Powder ni, tak yah susah2 buang masa pi beratuq kat Kepsi semata2 nak makan Cheezy Wedges.. hihi..

Selain Halal Cheese Powder.. DHannah Shoppe ada juga jual Tepung Puding Karamel..

"Mudah, lazat pasti memikat.."

120gram.. 
 Tadaa.. siap sudah..

Jom singgah ke DHannah Shoppe :)





Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Jom membeli di DHannah Shoppe"

wahhh nmpk sng je buat karamel guna tepung sedia tu..brp rege?

erm menarik, saya suka tang cheese ni...nak terjah lah, thanks dear :)

mula2 nak ucap TAHNIAH.. sbb menang ga kan..
tapi yg best skali hadiahnya serbuk cheese tu.. mmg nani tengah tercari2 gak.. sbb anak dah mula merungut, lama benor katanya tak makan cheesy wedges mama wat..

kena singgah tengok ni cam menarik je...

No telepon update.. Hehe 0192481068.. Yang tu dah xvalid dah huhu tengkiu promot yer

sedapnya. Nak rasa juga. nanti kena terjah juga ni.

wahhhh....dlm rmai2 Jemah, Cik LM & Cik Lis yg rajin masak. Cik Nieda & Cik Farra yg rajin makan

housemate pon ad beli..sedap :)

sedap!!!
ciksu kena tag..
http://zazanizam.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

pergh.. sedapnya.. mohon pos sikit ke rumah saya.haha

wahhh sesi promote eh.. bgsnye.. cheese tu dah biasa beli... cuma tepong puding karamel tu lom beli lagi..nk try gak la..nmpk mudah!

assalamualaikum qaseh...wah bestnya boleh cuba nanti...:)

loh, senangnya buat puding caramel kalau ada serbuk tu..

Salam ciksue..

Terimakasih...dh dot infonya nih...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF