Jom pekena Mee Abu dulu..



Sambil2 tunggu nak update peserta yang join QR MINI GIVEAWAY .. apa kata kita pekena Mee Abu dulu, nak.. hihi.. Opppssttt.. bukan ciksu buat sendiri ye.. Mee Abu ni femes belah Loq Staq ja.. pendek kata belah utara la :)

Dah lama tak makan Mee Abu ni.. kebetulan hari tu balik Kedah.. ikut ayah pi SP (sungai Petani).. pi jenguk rumah peninggalan arwah adik.. lepas siap kemas2.. ayah bawa pi makan Mee Abu yang femes di amos tu..

Simple, sedap dan harga pon murah RM3.00 aje.. apa yang ada.. mee kuning, telur rebus, cucur udang dan tauhu.. rasanya memang cukup rasa la :)

Lokasinya ialah di Sungai Petani, tepi jalan kereta api.. jalan nak ke Bedong.. agak2 tahu tak, lau tak dapat kena  google map la ye :)


Pppsstt: masih ada masa untuk menjoinkan diri.. sila la ye.. hihi


 
Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Jom pekena Mee Abu dulu.."

Tak pernah makan lagi Mee Abu.. :)

terliur sy tgk..hihi. sue ada buat GA ke? alahai terlepas sy nak join...huhu

alorrrrrrrrrrrrrr akak tak pnah sampai ke alor star

eh..area uitm husna dh tuu..woahh ada rezeki boleh jumpa ciksue..=D

x pernah dgr plak nama mee abu nih..0.o?

nanti review laksa ikan sekoq lak leh?
http://long-cham.blogspot.com/2013/05/selepas-spender-merah-kini-bbq-bird-bird.html

tu dioo sedapnya ada cucoq, bila la nak pi try nih

haaa kena google map ni. nak rase jugak mee pak abu tu hehe

sedapnya nampak...
murah lagi.. :)

dah pernah try... kampung ros la katakan. sungai petani...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF