Kasut dari Zalora.com dah sampai tapi..


nak buet camno.. tak muat la dengan kaki saya.. silap saiz la pulak.. huhu.. berbelah bagi nak `return` ke tak.. duo puloh empat kali dok memikior.. last2 bungkus balik, teruih suruh pos laju sampaikan ke tempat asalnya..

Sebenarnya dah banyak hari sampai pon.. cuma tak sempat nak buat entry.. bizi je khojenya.. 
Ooooppsssttt.. jangan panic ye kawan2.. semudah ABC dan 123.. bersama kasut yang dipos ada diselitkan `return slip`.. jika tak sesuai ikuti langkah yang diberikan..

So, saya cuma isi borang tu.. kemdian pos guna pos laju.. 



Pos ke alamat yang diberi.. dan tunggu balasan email dari pihak zalora.com :-)

Tak sampai berapa hari saya dapat email.. yang kasut saya pos tu dah sampai kepada pihak zalora.com.. alhamdulillah..

Agak2 uols apa balasan dari zalora.com ye?



Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Kasut dari Zalora.com dah sampai tapi.."

errr balasan apa yer....hurm dapat kasut saiz baru la kot dgn ucapan jgn serik membeli di zalora.com hihihi

bleh percaya la kan maksudnya..sebab sy ada bc komen pasai satu lagi company cam banyak jer negatifnyer..

maybe diorg akan ckp, tgk keadaan sama ada size yg cik sue nak ade ke tak or maybe diorg soh pilih design lain yg harganya lebih kurang sama je dgn kasut yg tu :)

Mujur boleh return. Comel je kasutnya

Cane leh salah size..apa pun kalau boleh tkr x pe..

owhh.. psl ni la yer.. bagus perkhidmatan zalora ni.. deqla takot nk beli on9 sbb takot x sesuai saiz.. kang penat zalora nk lyn deqla ni dok tukar aje..huhu...

lum pernah beli lagi di zalora...cuma pernah intai2...

nasib boleh return balik.. cepat juga zalora reply kan..

bagusnya.....boleh return okeylah kan

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF