Majlis Makan..


Okey hari tu saya ada join satu event.. ala, ingat lagi tak yang saya gtau uols yang saya ke Intekma Resort tu.. sronok dan terhibur.. yang penting perut kenyang.. hihi..

Menu malam tu ala2 western.. gambo makanan sorry ye tak dapat nak snap sebab kami menjamu selera dengan ditemani cahaya lilin sajok..


sambil2 ciksu citer, uols bayangkan aje la ye, boleh ;)


Mula2 dihidangkan dengan hidangan `APPERTIZER`.. nama menunya Tiger Prawn Cocktail With Citrus Cripsy Mix Salad Served With Cocktail.. kemain nama ye.. yang ada hanya sekor udang, salad dan tomato ceri.. layan je :)

Kemdian ada `SOUP`.. nama menunya Cream Of Wild Mushroom With Topped Sauteed Mushroom And Cream Serve With Soft Roll & Butter.. sup cendawan tu memang sodap.. rasa macam nak mintak tambah je.. hihi.. soft roll dia pon enak.. lembut  je bila gigit..

Yang ditunggu ialah `MAIN COURCES`.. ada 3 pilihan..

Saya pilih ikan atau nama menunya Grilled Red Snapper Cilantro Fine Herb Crusted With Chilies Poarched Parsley, Mashed Potato And Fresh Garden Vegetable Served With Mushroom Sauce.. rasa ikan yang lembut, tak da bau.. cuma muak sebab sos cendawan kan ;)

Untuk daging nama menunya Grilled Sirloin Steak With Parsley Potato And Garden Vegetable Served With Black Paper Sauce.. nampak menyelerakan sebab sos lada hitam kan.. rugi tak cuba yang ni.. huhu


Bagi yang tak makan ikan atau daging boleh pilih ayam.. nama menunya Stuffed Chicken Breast With Parsley, Mashed Potato And Seasonal Garden.

Alhamdulillah.. dapat juga memeriahkan Majlis Makan ni.. trima kasih.. lain kali jangan lupa jemput lagi ye.. hihi


Pic ciksu dengan Fara.. oghe Klate.. bergambo dengan ibu ngandung ni.. baru 3 bulan.. moga2 lepas ni turn ciksu pulak ye.. aamiin :)

pppsssttt: doakan untuk saya ye.. sayang uols ketat2 :)




Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Majlis Makan.."

uishhh jenuh nak ingat nama menu he3

tu dia...makan2 je laa

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/tips-tarik-minat-anak-bersolat.html

In Shaa Allah, yati doakan semoga ciksu cepat2 dikurniakan rezeki baby.

insyaallah.. ada rezeki cik sue.. lepas ni...

Terbayang makanan itu even tak der gambar ☺☺

In shaa allah...saya doakan ciksu.

candle light dinner lagi...
bestnya,,.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF