Shiseido Peel Mask..



Shiseido Naturgo Mud Mask dibuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya mineral dan bahan alami. 

Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh, mengawal minyak berlebihan, menghaluskan kulit wajah, meminimakan jerawat dan mencerahkan kulit wajah.. in shaa ALLAH :)

Cara2 nak pakai Shiseido Naturgo Mud Mask:

  • Bersihkan wajah terlebih dahulu.. keringkan
  • Oleskan Shiseido Naturgo Mud Mask ke seluruh wajah (Hindari kawasan mata, alis dan bibir)
  • Tunggu sampai kering (25m– 30m)
  • Angkat secara perlahan dari bawah dagu ke atas
  • Gunakan 2-3 kali dalam seminggu
Kalau uols nak cuba juga bolehlah contact Wana Owen.. atau sis amanda suria.. mereka ada stoknya :)



Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Shiseido Peel Mask.."

kte pn ngah order bnda ni dr online..xsabar nk pakai nk bersihkan muka ni...:)

akak pernah cuba ..memang best pakai masker ni....:)

BENDA NI..adk akk ade bg sebungkus,xtau nk guna,lupa pulak nk tanya adik..tq share ciksu

nih jenis yg kalau tarik sakit tu ke kak??

husna pernah guna..cuma letak kat hdung je nk cabut ckup sakit..=(

deqla yg ayu bagi pun x try2 lagi..hahaha... tp bkn yg ni.. yg charcol mask tu..

best pakai ni terus tarik blackhead...hee

nur p[unya sama macam deqla...
mmg legalah bila pakai...
tapi skrang bz sikit..tak sempat nak manjakan muka..hihi

OKje jarang pakai mask ni QR mesti sejukkan bila menyinggah kat muka!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF