Sos Pasta Adabi


Ahad lepas ada pergi Aeon Big.. sekali tengok ada booth ADABI la pulak :)

Saya ni pantang nampak.. nak2 kalau yang boleh joint apa yang dorang buat masa promosi produk tu.. hihi.. mula la terhegeh2 pi situ.. 

 

Langkah pertama.. kita rasa apa yang ada.. ada dua jenis.. satu sos pasta asli, satu sos pasta cendawan.. promoter tu cakap sos pasta ni tak payah masak.. boleh terus je makan dengan spagetti.. SEMUDAH SATU,DUA,TIGA SPAGETTI ENAK TERSEDIA.. senang kan :)

Kemdian kita tanya apa yang best.. promoter tu cakap beli dua barang dengan harga promosi RM10.. sebab harga biasa dalam RM6++ (padahal dah tahu sebenarnya taktik marketing je tu), biasala orang feremfuan macam saya ni pantang nengok walaupon dah tahu).. hihi.. 

Lepas bayar, amik resit bawa tunjuk kat dorang semula.. pastu dapat pusing roda impian.. hihi.. setiap nombor ada hadiah tapi kalau stop dekat nombor 8 ada hadiah misteri.. jeng.. jeng.. jeng.. (disebabkan hadiah misteri ni la saya pulun.. hahaha..

Suruh cik abe yang buatkan.. saya tunggu troli.. so, tak dapet nak snap pic hero saya berjuang untuk biniknya bagi mendapatkan hadiah misteri itu..

Akhirnya, dapat juga..

"tenkiu so much darling.."

Nak tahu apa hadiah misterinya.. inilah barang2nya.. ada dua barang je.. kotak kemain besor.. tapi cantikkan..

 
dapat satu lagi sos pasta asli

yang paling saya suka bila tengok ni.. 
 
APRON..

"cantik tak ciksu.."---versi kakton.. hihi :p




Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Sos Pasta Adabi"

wahhh..bestnya! mmg bertuah la cik sue :D

Ok tak sos pasta adabi ini. Kakak biasa beli Prego dan Campbell.

Apron dia cantik:)

Salam..sedap tak sos adabi spaghetti ni?Tak pernah cuba

Salam..sedap tak sos adabi spaghetti ni?Tak pernah cuba

hahhaa.. siap bergambar ngan apron :)

sos pasta ni selalu org buat spageti kan...

makin mudahlah nak buat pasta dah ada sos adabi yang gerenti HALAL...

CANTIK SGT KAK PON.. TOK SAHLAH PANGGIL KAK TON HAHAHAHA ... SEDAP X?? TAK PERNAH CUBA LAGI...

husna x berapa suka sgt kalau ada promoter nih..sbb diorang pasti akan pujok kita utk beli smpai betul2 kita beli..

suka baca promosi je..hehe..

Wahhhhh berpastalah kita malam esok hehe...
Bagus jugakkan ada sos brand Malaysia ni

misterinya hadiah dalam kotak tu kan...

hihi pasni bley la masak guna apron tu...

wahhh untung la... dpt free lagi tu.... cik sue dah mcm master chef!! hahaha

wah..untung ciksu..tak kisah la hdiah apa pun..yng penting dapat buat hati berbunga2 kan..hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF