Telekung dari Bandung..


Alhamdulillah dapat buah tangan dari member.. kebetulan beliau bercuti ke Bandung dengan suami dan anak2..

Ini yang saya dapat.. sepasang telekung comey.. warna peach.. boleh la dibawa bercuti.. 

Cantikkan..

 
Siap ada beg lagi.. cute je..

Corak yang simple..

Trima kasih Kak Dora sebab ingat juga dekat saya ye :)




Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "Telekung dari Bandung.."

cantiknya.... sesuailah warna peach...

wah jauhnye,dri bandung,cantik corak kat telekung tu..

cutenyer..kain jenis ni cm ringan je nak bwk ke mana2.

comel tp kain dia ksr skit tp okalh akn.org nak bg..alhamdulillah..hihi..

seronok dpt hadiah..
kecil @ besar,
mahal @ murah itu lain cerita
tanda ingatan itu sgt besar maknanya
hehe

Salam ciksu...:) wah cantiknyaaa..:))) hehe...Alhamdulillah rezeki

Telekung dr bandung mmg cantik2...kain lembut je.. :)

comelnya telekung tu ciksu...bestnya dapat hadiah kan ...hee

best kan dapat ole2 ni. aritu tu member gi bandung pun bg ole2 telekung.

canteknye telekung ni.. panjang tak? tutup tangan tu at least? saya pernah tengok yg jual dekat website.. mcm nak beli utk raya nanti..

comel beg telekung.. bleh bawa p jalan2

Santek.. simple je dan sweet. Hai ciksu.

alhamdulillah... bertuah punye kwn yg ingt kat kwnnya..

Cantik!!! Seronoknya dpt buah tangan

senang nak bwk berjalan sbb ringan...

jijah doakan akak pregnant! Amin..

cantik la kak..senang nak bawa ke mana2 tu..

cantik!!
senang ada spare bila nak keluar jenjalan kan..=)

Sayang member awak kat awak yek...hehehe

Nur ada satu warna krim...
tapi nur tak pakai...sbb Nur punya jarang...nampak susuk badan....

memang cantik dan senang nak sumbat dalam handbag...tak berat :)

bertuah badan dapat hadiah hehe...ciksu, aritu balik mengundi kat kg, cikmanis tanya ayah ada apa2 bungkusan tak....dia cakap tak der....tak tau la rempah hitam tu tersangkut kat mana....huhu apa pun terima kasih banyak ye susah2 post kat cikmanis

wah~cantik nyer...kain jenis nie x panas...warne nyer pun sejuk aje...suke2...

cantek...sll tgk org guna...cute2 jer..=)

bestnya dapat ole-ole bandung. kain sembahyang lak tu. moga bertambah pahala si pemberi tu nanti... amin... :)

haa, sgt comel, teringat dulu mse sekolah agama, masing2 nk bawak telekung yg ade dlm beg comel tu, hihi

Cantik....senang nk dibawak berjalan....tp biasanya telekung cenggitu kecikkan QR...

Comel la..bestnye..senang nak pergi mane2..tak perlu bawak beg besar2

Saya ada menjual pelbagai jenis telekung travel yg comel.. boleh tengok2 di page saya LadiesShoppe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF