UV minggu ke 4 bulan Mei..


UV makin meningkat ke 400++.. hanya bertahan selama 3 hari saja.. pastu turun ke 300++.. cuti umum dan cuti hujung minggu makin menurun ke 200++.. huhu..

Jatuh merudum, bila hari minggu.. tuan blog bercuti maka blog pon bercuti..

Walaupon pada hari minggu tetap buat entri seperti biasa..

"Ada idea untuk `maintain` UV di hari minggu?"

Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "UV minggu ke 4 bulan Mei.."

saya memang takde coz UV saya pun tak ramai

Ok lah tu....banyak juga. Saya nyer UV pon mcm tu juga. Kejap naik kejap turun.

alamak, x bape check pun tentang ni..

banyak jg tuu ..akak nak sampai 300 pun semput...ehe..xtau nak up camana lagi...

tahniah ciksu... byak tu
zaza pun xsehebat ciksu hehe..

kira untung lah ni ciksu, saya xdalah sampai empat angka sehari hihi apa tips nya ciksu ?

tingkatkan usaha CIk SU :) hihi

Wah.... ramainya orang yg datang menjenguk QR...
Ni nak tanya ni macamana nak dapatkan UV sebanyak itu hehe

Betul tu....bila cuti semuanya bercuti =)

samalah hujung minggu mesti turun sebab semua pun cuti, termasuklah saya ni cuti bukakk blog.. cik sue dah hantar exabytes belum.. saya dah hantar semalam.. x sangka berjaya tau .. tgh tunggu iklan nak letak ni.. nnt hantar tau.. cuba dulu sy punya uv pun x bnyk jgk..

x reti la bab2 ni..UV deqla pun mendatar jek rasanya..haha.. mls nk check kdg2 tu... ;p

Hai..sy ada menerima tempahan kraf felt pada harga yg sangat murah..

http://azcreations11.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/AZ-Craft-Creations/109353639269048

Thanks.. =)

pehh hebat la ciksu.. banyak gak uv tu..

berkat kerajinan ciksue..=)

nak mantain di hari minggu try guna autopublish entry..hehe..

tahniah ciksu...
Dulu nur pentingkan UV..
sekrang ni malas dah nak kejar sangat..sbb nur nak blogging secara santai..hihihi

Hari minggu memang UV akan jatuh, samalah MJ.. cara boleh BW kat blog yg jugak online :)

Takpun kalau ada entry SEO, memang membantu mantainkan trafik :D

tahniah ciksu..pasni nak try check la..hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF