Alhamdulillah


yang ditunggu2 dah pon berjaya direalisasikan. hihi.

"comey tak.."

mestilah comey kan. nak tahu siapa yang tolong editkan. tunggggggggggguuu. nanti ciksu inform kat uols k. mana tau uols pon teringin nak suruh si dia tolong editkan :)

masih kekalkan tema lobakmerah. ianya sudah sebati dengan saya ye. harap maklum.

sebenarnya nak tanya. loading ok tak? kalau tak ok gtau la ye :)




Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Alhamdulillah"

comelnya header :)



senyum mesra baby tu

:D

cantik...tapi xdapat beza sgt dgn dulu..mungkin sbb mengekalkan tema yg sama...hehe

alorrrrrrr comelnya, lambat sikitttttt jer loading, mgkn line tenet umah ni ada masalah kot..

Sungguh memang comel!! Cantik. Loading pun ok no problem ciksu.

Kakak kalau tengok budak memang suka:)

Akak guna hp ni.. Oke je.. Xde maslaah loading pun

cantik.. ok x lembap sgt....

cantik sangat2 ciksu..ngan orennya kena pada blog ni.. =)

alahai ciksue...

cantik le..patut la semalam tak boleh dtg ke blog ciksu..dah agak dah...mesti tgh upgred blog nih...rupa2nya betu...loading ok je ciksu...

p/s moga rajuk ciksu tak berpanjangan...masih muda...masih ada masa utk timang permatahati...

Alhamdulillah, cantik la ciksu hehehe
loading ok je.. nti bertambah2 rajin la ye blog berwajah baru hehe..

masih orenn.. tema lobak merah..hee so sweet :)

saya terus brtukar jadi rabbit bila ke sini.. ebit ebit :D:D Nice, ceria. Finally dapat tatap wajah CIksu dengan jelas ;)

aha la hehe baru prsan header n wajah baru..nice la..xsabo nk tau sapa tian empunya yg mgeditnya.

loading terbaik.. :)
tapi bergantung pada tenet jugak kot..kalau sesiapa pakai berukband tu mmg slow sikit...nur pakai wifi. :)

cantik ciksu.. still ngan lobak oren tu.. hihi..
tiba2 Ros jadi sebak bila tengok header tu... Ros doakan untuk Ciksu ye... Jangan rajuk2 jiwa tu ye.. Moga semua yang impikan tuk bergelar ibu , mendapat rezeki dari Allah... juga untuk diri Ros... Amin...

yeayyy... cantikkk...kemasssss...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF