Balik kampung..


cuti sekolah dah masuk minggu kedua kan. kalau tak da pa pe minggu depan dah start sekolah balik. ghasa cam sekejap je. hihi.

hari ni dah pon masuk 2hb jun. bulan depan dah nak sambut puasa. pastu raya. alahai cepatnya masa berlalu.

saya minggu ni baru balik kampung. yeay. yeay :)

petang tadi baru sampai kuala kangsa. saya balik peghok dulu. maybe 2,3 hari kat sini. pastu baru berangkat ke kedah pulak :)

uols ada balik kampung ke atau uols pergi bercuti dengan family. sronokkan :)
Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Balik kampung.."

sekarang cik su ade kuale le ye..
kuale kat mana tu ciksu..?

ala.. bestnya ciksu dah balik kg.. Ros baru nak balik next week, InsyaAllah..

Selamat bercuti ye ciksu.

insyaAllah, esok sy akan tiba ke kampung halaman. yeahhh!!! :D

selamat balik kampung... wah seronoknya CikSu... *_^

jelesnya tengok org bercuti.. jijah yg kat sabah banyak public holiday pon xcuti2.. sabar jelah jadi misi ni..huuu

bestnyaa balik kampung. hee ^^ betul. cepat sangat masa berlalu kan. :)

Alahai ciksu...

Masa memang cpt berlalu....

Tak sabar menunggu ramadhan....

kita kerja, xde cuti.. Hehehe, selamat bercuti ye

kmpg kuale ye..kedah dekat mana nie?

bestnyer balik kg,..akak dk bertapa jer kat rumah nie..

bercuti panjang ye ciksu. enjoyyyy!!

best blk kg.. deqla raya je blk kg..huhu.kat sana yg ada pun sedara mara je la.. tu pun ramai yg dah dok kl..atok nenek xde dah..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF