Gajus puncanya


Saya tak sangka akan jadik macam ni. Bukan ada niat apa2 pon sebenarnya. Just nak share pasai si gajus tu je. Alih2 kena plak ceng gini. Sedey oooo :(

 Ini yang saya share. Simple je. Ada maksud terselindung ke? Pada pandangan mata kasar uols?

Tapi ini yang saya dapat. Naya. Sedebuk kena. huhu.


Mula2 baca msg ni. Berderau jugak la darah naik sampai ke telinga. Sib baik saya ni jenis tak naik minyak tak tentu pasai. Cool beb. Cool. Tarik napas 2, 3 kali. Pastu saya reply balik.


Saya masih berpikiran waras di saat enrty tersebut di upload.

Maksudnya 'silap2 dapat merobohkan rumah tangga orang" tu cam na erkk? Cer uols terangkan kat saya yang tak sekolah tinggi ni sikit.

Hanya untuk tontonan umum. Kalau suka baca. Tak suka ngko ignore je la. Tak payah la nak hentam saya sampai cam tu sekali. Bukannya saya upload pic macam pic Syiela Amzah tu. Kalau macam tu memang patut pon saya kena hentam kaw2 kan.


Ala ibarat member2 lain post kat wall saya la. Produk pelangsingan ke, minuman ke.. macam tu je la. Kalau saya suka saya pergi baca. Kalau saya tak suka saya like. Pastu biarkan je la. Itu saya la.


 
Kalau betullah saya ni jenis seorang yang nak menggoda dah lama kot blog ni penuh muka dan body saya. Baru la ada pakej kan nak ngorat laki orang. 

Kalau uols perasan blog saya ni hanya banyak gambar makanan je kan. Boleh bilang je kot entry yang ada pic saya. Haa, sebabnya saya memang tak suka letak pic saya. Jangan ditanya kenapa.


 
Biarlah apa orang nak kata kegilaan memuat naik gambar makanan ke dalam laman sosial, internet- petanda sakit mental. Hahaha. Ada saya kesah. Selagi boleh bagi panduan pada yang mencari, alhamdulillah.

Mungkin salah saya sebab post kat wall suami dia. Tapi tak bermakna saya nak menggedik atau apa. Benda tu umum k. Sama macam saya post kat wall2 team blogger yang lain. Just think positive. Lain la kalau saya letakkan nama panggilan “sayang ke..”,  “darling ke..”. Sah2 nampak sangat saya ni menggatal kan.

Padahal saya tak kenal pon sapa dia dan sapa laki dia. Orang add, saya approved. Itu aje. Tak pernah saya nak pi godek album nak tengok gambar mereka suami isteri.

Pppsssttt: pengajaran buat saya. huhu


Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Gajus puncanya"

jgn lyn org mcm tu cik su..huhu

kes cemburu buta kot.. abaikan...

sebenarnya ini salah faham je kan..
suami dia blogger jugak ke?
takpelah, yang kenal blog ni memang tau ciksue suka tulis entry masak2 yang sedap, abaikan je budak tu..jangan sedih2 yea, mujur ciksue jenis cool..ceria2 always

org skrg nii sensetif kak., yg umum pun dia anggap lain2 dahh.. hee sabar yaa kak..

heehee..ade la tu tak kene dgn bini dia,kite think +ve je

Ya Allah... saya pulak yang sakit hat baca komen minah tu, sengal ker apa dia ni. Insecure tak bertempat, orang macam dia tu, tak perlu orang luar, mmg jenis runtuhkan sendiri. heishh I pulak geram lebih ni, hhihi takder la, ridiculuos gila kot. Sabar jer la yer Cik Sue.

alahaii.. ada jgk org mcm tu. over la pulak pasal gajus je pun. pelik.. hihihi..

ekkk.. dia yg meroyan kot.. biasalah kan entry kita kdg2 kita share kat wall fb kita.. tu pon ada masalah..pelikk betol..

haih...ciksue xsalah sebenarnya, yg salah wanita tu, sebab dia mgkin cemburu buta.

entahlah, kita ni kadang2 mmg xde niat apapun, tp bila ada yg beranggapan bukan2 sakit hatilah jugak..dah la tak kenal kita, pastu leh main tuduh2..grr..!

buat xtahu je la dgn org mcm ni ciksue.. :)

emosi gile pompuan tu..rasanya dia ada mslh dgn husband kot.kbtln awk post so dia terasa agaknye...hihi.. seyes lucu

aikk... pos gajus sampai kena hentam cam tu ke? agaknya org tu tgh meroyan laki dia buat hal ngn tino lain kot cik sue..hahahahaha... sorry to say.. kalo deqla jadi cik sue mmg terok dia kena hentam..kohkohkoh...kalo hubby pun baca, mau dia pun kena hentam skali 2, 3 das ngan hubby.. hahhahaha..

sensiif benar puan tu ye CIkSu.. tak ape, bila Cik Su buat entry khas ni, boleh jadi panduan jugak buat Ros di masa yang akan datang..
sabar ciksu :)

manusia ni mcm2 kan..biarkan aje dia,yg penting niat kita sebenarnya,dia yg tak faham apa yg nak ciksu sampaikan agaknya tu

alahai baca dr dashboard baru nampak entry ni.. haihh saboo jerlah org yg pm fb cik sue.. kan.. sabar jerlah.. x blh tanya elok² ke..

ermm usah dilayan org cm gitu.buat abes borassss saja..betul la..sy nk juga tegur aritu pasai cik su br tunjuk image sebenar. tp biarlah..hehee

ta full time mengguruskan bonda ta yg sdg sakit...maafkan ta tak dpt blas jejak.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF