Hadiah dari Jakarta



Alhamdulillah. Rezeki dari Jakarta. Saya dapat sehelai T-shirt dan keychain.

T-shirt ni saiz XL. Tapi bila pakai, nampak ngam2 je. Macam saiz M pula. Suka warnanya. Merah menyerlah. Tulisan Jakarta tu timbul. Kain cotton. Sangat selesa ;)

Ini pulak untuk cik abe :)

Oh ya, pemberian istimewa ni saya dapat dari orang yang sama. Ingat tak Telekung dari Bandung tu :)

Pppsssttt: Entah bila la dapat terbang ke Jakarta pon tak tahu. Hihi ;)




Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Hadiah dari Jakarta"

Mesti seronok dapat hadiah kan..

wah.. bestnya... jauh tu hadiahnya... :)

cantik baju tue....cantik blog hihihi

alhamdulillah..rezeki Cik Su.. cantik tshirt :)

bestnya dpt ole2...sy pun tringin nk g jakarta....jum..hihi

wuaaaaa... untung la ek... dapat macam2...

CANTIK HADIAH..anniversary nanti leh la g jakarta honeymoon

same here, baru dpt buah tgn telekung dr jakarta gak... harap sendiri fly ke sana, x la kot he3

alhamdulillah.. cantik baju dan keychain tu..

eh ciksue, rumah dah tukar cat ye.. sorry la lame tak mai.. oren oren gitu, penuh dengan carrots hehe.

cantek2 adiah tu..

tahniah ciksu..bestnya dapat hdiah lagi.. =)

cantek tshirt tu...timbul tulisannya...terang warnanyer..

eh blog sue dah lain la... mkin cntik.. sue buat sendiri ke?


tahniah, murah rezeki sue :-)

Alhamdulillah...tahniah ciksu..in sya Allah satu masa nnti akan terbang ke sanalah ciksu..

Alhamdulillah...rezeki ye ciksu...

Alhamdulillah rezeki dapat hadiah ni :)

Myra suka gak kaler merah :D

alhamdulillah rezeki ciksu n hubby, nice :)

cantiklah t-shirt tu...

*ciksu kalau berminat nak jadi team Tupperware Kiyter, bagi tahu la... boleh buat side income... plus ada macam2 keistimewaan tau! email kat sini boleh (nora1404@yahoo.com), atau Komen/PM @ FB Tupperware Kiyter ya... atau call/sms/whatsapp terus pun boleh 019-3441484 ^_^ *

wah..bestnye dpt hadiah..aritu pun yuyu dpt juga dr adik from krabi..awak boleh ajar kite psl hantar tiket ke nuffnang tu pilih yg mana satu yea?lagi satu..x sudi ke follow kite..wuwuw..bg semangat sikit..hehe!btw TQ

dapat hadiah lagi tu. jauh mai dari indon. huhuhu

Syukur..rezki tu..psstt..jom pi sama2..

Alhamdulillah...rezeki tu..
cantuk Tshirt..:)

Rezeki memang kena ambik, Tak ambik rugi ! hehe

amboi.... tahniah ciksu.. rezeki tu..

Alhamdulillah rezeki..indon mari!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF