Mood sekarang tengah gumbira sebab


banyak yang nak dikongsi dalam entry seterusnya. tapi masih tersimpan kemas dalam draft. 

al-kisahnya saya perlu bersabar seketika sebab saya masih menanti blog kesayangan saya ni diedit oleh seseorang. siapakah dia? tungggggggggggu :)

tak sabarnya nak tengok blog berwajah baru. hihi.

dapat peruntukkan hasil sumbangan Nuffnang dan uols sekalian ;)

pppsssttt: sama2 kita nantikan ye..



Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Mood sekarang tengah gumbira sebab"

wah..mkn cantiklah blog cik su nnt..:)

waah . untungnyaaa akak . tak sabar jugak nak menantikan wajah baru blog akak . kita ni, kalau nak edit blog semua kena buat sendiri . huhuu :(

wahhhh tak sabar nak tengok la..

adakah masih kekal dengan warna oren.. hehe

wahh..xsabar juga nak tgk wajah baru blog cik su. :)

wah!! patut la ciksu suka sakan ye.. zaza pun xsabar nk tgu ni hehe..

tgh nk renovate umah ye...hihi..tak sabo nk tgk umah baru sue

wahhh..xsbr nak tgk wajah baru nie

wahh pasni btkar wjah lah.hehe

Tgh renovate rumah lah ni yer. Tak sabar nak tgk hasilnya ☺☺

ok, tak sabar nak tgk makeover ni. hehe

tak sabar jugak nak tengok.. ada unsur lobak kah nanti?.. hikhik

wahh blog nk berubah wajah ye.. x sabar nk tgk... ;)

cantik wajah baru blog ciksu. lobak merah tetap maintain kan. hehe..

dah tgk wajah baru blog ciksu ni...santekk

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF