Pemilik Halal Cheese Powder dan Pure Marine Collagen ialah


Jeng. Jeng. Jeng.

Tahniah kepada pemilik no bertuah ini


Cabutan pertama akan menerima Halal Cheese Powder manakala cabutan kedua akan menerima Pure Marine Collagen. Tahniah diucapkan ;)


Sila semak no uols DI SINI. Gambar hadiah yang bakal diterima DI SINI .

Kepada yang istimewa ini, sila tinggalkan

  • Nama
  • Alamat 
  • No. telefon 


di ruangan komen ini (jangan risau saya tak publish).

Trima kasih pada semua yang join ye :)

pppsssttt: Buat yang tak berjaya memiliki Halal Cheese Powder, uols boleh dapatkannya dari Kak Dayana. Sila hubungi beliau untuk harganya :)

pppsssttt: Nantikan QR MiniGiveAway Ketiga saya pada 17 Julai 2013. In shaa ALLAH. 



Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Pemilik Halal Cheese Powder dan Pure Marine Collagen ialah"

tahniahh kepada pemenang.. :)
tak ada rezeki Ros kali ni .. next month cuba lagi :)

yeayy.. deqla menang..hahaha.. dlm mimpi jek... deqla no 15 ler.. x mengena nmpknya.. its ok.. xde rezeki.. tahniah pada yg berjaya.. =)

alahai takda rezeki nak menang

tahniah buat yang berjaya... :)

wahh dh tau..thniah pada pemenang ;-)

tahniah pd yg menang... sikit lagi no KA tu hehehe

Assalamualaikum, taniah pemenang. heeee :)

Tahniah kpd yg bertuah..hrp akak panjang umur dn diberi kelebihan ilmu dlm dunia blog ni utk mencuba nasib di masa akn dtg...

Tahniah buat mereka yg berjaya....

tahniah kepada pemenang :)

Tahniah kpd pemenang.
Nanti nak joint lg bulan dpn.

tahniah pada kedua pemenang...

*exam tak boleh jawab sangat la cik su, tak tau result dapat berapa..huhu

Tahniah kepada yg bertuah.. :)

Terus doakan untuk sahabat ejulz ni k.. terima kasih "Doakan untuk dia"

tahniah ye! bkn rezeki zaza kali ni

Tahniah kpd yg berjaya.... Murah rezeki kpd yg menerima dan yg memberi....

tahniah tahniah!!
omedetto gozaimasu..

sikit je lagi nak bertuah.. hihi.. tu maksudnya, kurnag bertuah la... hihi

yayyy.. tahniah kpd semua pemenang.. ;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF