Popia Manis



Siap sedia untuk dimakan. Bukan untuk raya ye. Popia Manis ni, sokmo2 ada stok. Hihi. Habis je dalam balang tu teruih buat lagi, lagi dan lagi sebab cik abe suka makan ;)

Ralit je bila makan Popia Manis ni. Kalau nak try buat meh amik cara membuatnya DI SINI.

Senang je nak buat popia manis ni. Minta tolong anak dara atau anak bujang pon boleh :)

Uols panggil apa ye? Ada member saya panggil "Suci Dalam Debu".

Previous
Next Post »
33 Komentar untuk "Popia Manis"

mmg ralit kalo menguyah ni sambil lepak depan tv..kejap jer lesap tapi bab yang menggulung tu yang malasss..

ok... aku rasa lapar kuih raya sekarang...

Mmg sedap nih...klu raya k.atie wajib buat :)

sedapnya..alahai sis..sy terdelete smua komen sis la..eeeeeee geram, betoi la.

Owh.. Popia buh nestum tu kn.. Hm..sedap..rangup je.. Tup2 hbis sebalang... Hehe

wah rajinnya....kunyah2 depan tv sekelip mata habis

mcm kuih kertas... bkn ek?

Akk kalau mood rajin dtg adalah popia nie :D
Wah..cantik header baru nie.. :D

kite tak reti nak buat..
pos lah sini sebatang 2..

Suci dlm debu best juga nama diberi itu yg makan tak nak berhenti:)

waaaaa.. sedap.. :)


Terus doakan utk sahabat ejulz ni k.. tq

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

kalau dpt kat anak2 izan pun cepat licinnya ni.

kalau dpt kat anak2 izan pun cepat licinnya ni.

CikSu close up sikit...he hehe... x nampak pulak macam mana rupa bentuknya...

sedapnya..rajin sue buat ye...
Akak ni malas skit..asyik dok beli je..:)

Adik Myra buat niaga popia ni, ada nestum, milo dan terbaru nescafe..heheee

laa.. ingatkan utk raya...hihihi.. buatkan utk deqla sebalang bole? ;p

rajinnya ciksu buat.. kalo mkn time tgk tv ni konfem habis sebekas tak sedar. hihi..

salam kenal.. amboi.. mayak sinang bikin.. sinang hati makan.. :)

sedap2 suka sgt ni...

p/s: dah baca email saya?

sedapnya popia manis.


kalau yg pedas pun kite suka

kalau yg letak nestum tu pun kite suka

pendek kata semua kite suka hihi

ni kalau duk depan tv ni memang habis satu bekas..hee

ooohhh... ciksu panggil popia manis ye. ada yg panggil tu popia nestum...

mkn sambil tgk tv yea..
mmg best.. :)

Nur panggil popia je.. :)

best tu pekena sambil layan cter teduhan kasih. hehehe

Layan kat depan tv mesti ralit ja..sedaq2 dah abih sebalang

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF