Pure Marine Collagen


Sedia maklum dengan kebaikkan yang diperolehi bila mengamalkan pengambilan Pure Marine Collagen secara konsisten. In shaa ALLAH ~_~

Antara kebaikkan Pengambilan Kolagen Asli ni ialah:
  • Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon
  • Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
  • Memejalkan payudara, otot dan punggung
  • Menyihatkan rambut dan kuku
  • Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kelenjar tiroid
  • Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
  • Mengurangkan selulit
  • Memberi tenaga
  • Melancarkan peredaran darah
  • Mengurangkan sakit bahu dan belakang
  • Melancarkan peredaran darah
  • Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
  • Meningkatkan sel rawan,ligamen dan otot
  • Merawat penyakit gout
  • Mencegah kanser/tumor
  • Menurunkan tekanan darah tinggi
  • Meningkatkan fungsi penghadaman/ pencernaan
  • Merawat gastrik
  • Anti bakteria / kulat
  • Merawat anemia
  • Menurunkan tahap Kolestrol dalam badan
  • Menyerap lebihan garam dalam tubuh
  • Melicin, menegang dan menghaluskan kulit
  • Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
  • Mengstabilkan kandungan gula dalam darah ( kencing manis)
  • Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas
  • Memberikan rasa kekenyangan ( diet)
  • Memelihara usus kecil ( mengelakkan buasir / sembelit)

Sumber: Suria Amanda

Bagi yang masih tercari2 di mana nak dapatkan stok Pure Marine Collagen ni bolehlah singgah ke blog Suria Amanda. Uols boleh pilih yang mana satu yang terbekenan di hati untuk diamalkan. Ok.

Mula2 diperkenalkan dengan Pure Marine Collagen ni cuma ada satu jenis je kan. Sekarang stok Pure Marine Collagen ni dah bertambah2 dari sehari ke sehari. Semuanya dek kegilaan rakyat Malaysia terhadap keaslian Pure Marine Collagen ni.

"Betul tak.."

Saya je yang belom mencuba lagi. Jangan ditanya la kenape ye :)

Antara yang boleh dipilih ialah 
  • Pure Marine Collagen Gred AA (kuning)
  • Pure Marine Collagen Gred AAA (ungu)
  • Pure Marine Collagen Gred AAAA (hijau)

Berapa harganya dan macam mana nak menghubungi beliau, apa kata moh kita singgah ke teratak Suria Amanda . Segalanya ada di situ :)

pppsssttt: Saya beli dengan beliau lah untuk hadiah Mini GiveAway Kedua hari tu :)





Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Pure Marine Collagen"

assalamualaikum ciksu...

akak ada cuba dah ni,beli dan masak sendri..kalau nak rasa sedap,cuba makan dengan air carrot susu...rasa makan puding je...ermmm yummyyy...tapi akak terkilanlah dengan peniaga2 di intenet dengan harga yang ditawarkan...tak selaraslah ciksu...ada yg akak tgk di satu group onlne shop nih..sesama yg berniaga tu bergaduh di wall sbb perbezaan harga..akak tak pernah beli online..di tempat akak ni ada byk jual sbb di sinikan kawasan tentera laut jadi kami boleh kirim dgn sahabat yg bertugas di negeri sabah sana dgn harga yg sangat murah...hehe

akak masih ada 2 paket tak berusikpun, maklum le tekak orang lama, susahnya nak terima..

oh ya.. kerisik tu mmg sedap sbb ia barukan.. ori lagi, tk

ramai org yg amalkan pmc skang ni kan.sy je belum cuba

skrg ni akak amalkan buat masker kt muka...mmg bagus..kulit pun lembab je:)

jijah nak balik semenanjung ni ramai kirim PMC ni.. insyaAllah nak jual lat semenanjung gak..

ciksu nak?? hahahaaha :P

ada jugak orang suh try tapi tetap xleh nak telan...

erm...Nur mkn yg warna ungu..:)

banyak kelebihannya yer, saya nak beli tapi untuk mengeposnya lebih mahal dari benda ni, so hold jer la dulu hehe.

saya pun tak pernah try lagi... teringin tapi... hm... nak jawab cam ciksu lah "jangan tanya kenapa" hehehe

aritu ms g Sabah..beli smp 12 kilo penat usung nek belon..padahal Ai pnya sekilo je..yg lain suma kwn2 pesan.hehehe

byk khasiatnya... sma la mcm kak okje, lom try lagi..huhu

saya ada dapat gift haritu..sampai sekarang tak start mencuba lagi..hehe..sebab tak tahu..then slow2 nak mencuba sesuatu tu..

akak yg dapat dr ciksu hari tu,tp belum guna lgpun...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF