QR Mini GiveAway Kedua




Caranya uols hanya perlu tinggalkan 

  • Link blog uols di kotak komen ini
  • Nyatakan satu entry yang uols suka baca di blog "QasehnyaRania"
Perhatian:

  • In shaa ALLAH kalau tiada apa2 keputusan akan diumumkan selepas tamat. 
  • Pemilihan pemenang akan dilakukan oleh saya sendiri secara cabutan.
  • Untuk makluman, saya hanya buat Mini GA ni hanya untuk SATU HARI SAHAJA.
  • Yakni pada 17 Jun 2013. mula jam 00:00 dan tamat pada jam 22:00 malam ini.

pppsssttt: nak tengok hadiahnya klik SINI


Tamat ..
Previous
Next Post »
40 Komentar untuk "QR Mini GiveAway Kedua"

SAYA JOIN...;)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/

baca lama dah,nangis saya baca entry ni..huhuhu, usaha cari kat archive ciksu..jumpa juga, nak ambik link...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/perginya-tak-kembali_21.html

as salam ciksu, pagi hehe..

http://zazanizam.blogspot.com/

zaza suka en3 pasal ni hehe coz tudung kita sama n dlm msa sama muka zaza glamor dlm blog ciksu :)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/tudung-kami-sama-la-hihi.html

lynnlinda.blogspot.com


http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/resepi-kuih-bunga-pudak.html (sebab xpenah makan lagi kuih ni..hehe)

http://miaduniaku.blogspot.com

akak suka semua entry ..terutama resepi cik su ...ehe...cik su mmg pandai masak...kan...entry cik su g jalan jalan pun best...ala...semualah.... suka baca... tapi kekadang ter miss pulak..hhu...sbb heran,..entry ciksu tk naik kat dashbord...mujur dh letak dlm bloglist

salam..

saya tersangkut sebab giveway yang bulan lepas...lepas tu saya follow blog ni..tapikan awak punya blog cuma masuk kat senarai blog yang saya follow je...entri2 baru awak, takde pun kluar kat blog saya..kenapa ye?...itu yang buat saya tak perasan..dan saya tak dapat nak baca entri baru awak...

pastu saya ingat tarikh hari ni sebab awak kata akan ada giveway lagi...saya ingat 17 sebab 17 jun anniversary saya :)

saya nak join juga giveway ini..
walaupun saya baru follow awak..maaf saya tak habis baca entri2 awak yang lepas...yang dapat saya cakap..saya suka entri awak yang bulan lepas..pasl giveway yang awak buat setiap 17hb...saya sentiasa ingat no tu..pasal no 17 pun istimewa dalam hidup saya :)

http://wwwbersamaselamanya.blogspot.com/

1. link blog akak : http://mnflove.blogspot.com/

2. n3 plng akak suka, psl sambutan anniversary kalian yg ini http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/sambutan-5th-years-anniversary-yang.html sbb akak adore dgn moist cake tu...

http://norminieza.blogspot.com/

Ecadwinky edit blog saya

oooo... erm... nak buat tapi malas... abis tu cam mana?

nak join..hehe..
http://mama3heroo.blogspot.com/
m3h paling suka entri masakan dr ciksu..mcm2 ade..menarik

Macam nyummy je GA ni.. hihi ^_^

http://ilyamaisara.blogspot.com/

suka semmua entry pasal wisya.. especially :] http://lobaksusue.blogspot.com/2011/06/wisya-sangat-berdikari.html

Assalamualaikum awak. salam perkenalan. heeee saya nak join ek! walaupun first time masuk sini, saya terbaca entri Jom Masak : Nasi Goreng Nirmala... saya memang gemar tengok entri masak2 rakan blogger. heee. blog saya : www.sheilashahfiekry.my

nak join..

http://zitaomar.blogspot.com

en3 yang paling akak suka..

http://lobaksusue.blogspot.com/search/label/Kampungku

Nak join..
http://atieyusoffamily.blogspot.com

entry kesukaan akak :
Asam Pedas Ikan Kembung..nyum! :)

oo ciksue wat ga eh..hehe..haruslah join..hehe

ayu suka entry ciksue pasal wedges..sbb suka mkn..haha..dan semua entry brknaan makanan..sbb ciksue suka masak n share..hihi

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/cara-buat-kentang-wedges.html


url blog : http://coratcoretkuini.blogspot.com/

ciksu, entry ciksu atau entry sendiri ?

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

entry yg Ros suka kat blog Cik Su : http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/udang-galah-segar-dari-sungai.html

entry sendiri yg Ros suka : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/05/58-days-to-go.html

wahh best nih..nk join yer..

http://norumara.blogspot.com

antara entry yg deqla suka.. yg ni kot - http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/ecadwinky-edit-blog-saya.html

sbb cukup lengkap penghargaan yg ciksue buat utk org yg dah edit blog utk cik sue tu.. serius cantik dia editkan.. kemas jek.. =)

sebnrnya byk lagi entri yg best.. tp tu la salah satunya la..lagipun entri tu pjg.. deqla suka entri pjg2.. haha..

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/
entry yg disukai : Cara masak pulut untuk ketupat daun palas
sebab : boleh try untuk masakan raya nanti :)

Link blog: http://admiregreen.blogspot.com/

Rinah suka entry Ikan Dory versi Popcorn..

Join :)
faralalalala.blogspot.com

saya suka entri Pasal resipi ;)
http://lobaksusue.blogspot.com/search/label/My%20Secret%20Recipes

Assalamualaikum,

Iklankan apa saja barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Terima kasih

salam ciksu....

akak joinlah,tp akak tak smpat baca dari awal blog ciksu ni,bz skt skrg ni..

akak pilih rajuk jiwa menanti permata la...sedih lak akak baca...
insha Allah akak doakan utk cik su moga impian ciksu akan tercapai nanti ye

http://mamaaryan.blogspot.com

This comment has been removed by a blog administrator. - Hapus

KA suka n3 yang berinformasi macam n3 UTC KL hari tu mmg terbaik, dari tak tau dah tau banyak hehehe... http://kesumaangsana.blogspot.com

saya nak join ...

http://masyaamiraaimie.blogspot.com/

saya suka blog cik sue entry masak².. plg baru sy cuba resepi ikan tongkol ni hihihihi.. seyes.. x reti masak ikan tongkol, tp sy dehaka tau.. saya ubah sikit

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/resepi-gulai-ikan-tongkol.html




saya dah join!

http://contestsukaaku.blogspot.com/2013/06/qr-mini-giveaway-kedua.html

hanyadihatiku.blogspot.com

kita suka semua dengan entry ciksu. tapi 1 entry ni buat kita sebak.smpai menitik air mata. betapa akrabnya hubungan ciksu & adik..

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/perginya-tak-kembali_21.html

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com

resepi cendollah...

join gak..

yumida suka entri ni cara buat bihun tomyam
yumida peminat setia tomyam..so yummy! cara masak sis pun terperinci..amat membantu sangat2

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/bihun-tom-yam.html

blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/

http://kelip-kelipkehidupan.blogspot.com

post yg suka dibaca: buah gajus!

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/gajus-puncanya.html

jijah join :)
http://nurazizahyahaya.blogspot.com

jijah suka baca entry http://lobaksusue.blogspot.com/search/label/My%20Secret%20Recipes

sebab dari situ jijah cuba belajar resepi2 ciksu..

assalam rania,

bunda pun join...

1) http://norazis2908.blogspot.com

2) Bunda suke semua entri2 masakan dari Rania...semua best2.. lengkap dengan resipi dan gambar2 yg cantik..

Saya join ^^,

Link blog : http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/gajus-puncanya.html

Link entry : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

menarik w/pun akak tau peluang menang tipis..

http://mimialya1.blogspot.com/

semestinya akak suka tang ini..

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/tempahan-kerisik-dibuka-hihi.html

aci tak gitu??

ala...dah habis ke.tak sempat nak join....

Salam ridu ciksu..

Akak sedang bz di alam nyata nih..belum ada kesempatan nak try join GA...tp msh ingat apa yg ciksu ajar haritu....tq ciksu

Eh kalau kira masa saya klik ke blog ciksu tadi, masih ada peluang, kan saya lambat 6 jam muahhaa. alasan.

Wish u guys all the best ;)

assalamualaikum qaseh...alamak dah tamat segmen ni yer x ada rezeki mama la ni ....lain kali boleh join lg kan...:)

saya join.. mamaqhayra.blogspot.com

saya pilih 1st n3 cik sue pada 17may 2011..http://lobaksusue.blogspot.com/2011/05/rajuk-jiwa-menanti-permata.html

byk y cik su amalkan tp belum ada rezeki n terus mnanti..:D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF