Saya suka nyakat WISYA


 I miss her so much. Uols layan je la ye, boleh :)

 Dah la comey. Dah tu senang pulak nak menjaganya. Babysitter mana la yang tak suka nak menjaganyakan.

 Janji Wisya cukup tido, minum susu on time, in shaa ALLAH ok la Wisya untuk sehari tu dan begitu juga hari seterusnya. 

 Macam mana la saya tak geram dengannya. Hihi.

 
  Masa ni ok lagi. Cool je dia kan.

  Pic ni semua saya rakam sebelum Wisya.. tetttt.. agak2 uols :)
 
 Ni pon maintain comey lagi. Memang baby fotogenik Wisya ni kan. Asal nampak kamera je terus  pandang. Pandai :)

   Hisap2 jari sambil mata dok pandang2 saya. Macam muka orang tak puas hati pon ada. Hahaha.

 Masa ni saya agah2 je. Konon2 nak ambik dia la. Wisya pon mati2 ingat saya nak angkat dia tapi tak. Tengok muka pon dah tahu kan. Siap angkat tangan2 lagi tu. Memang dah tak sabar.

 Sudahnya, saya tak ambik pon. Akhirnya,



Wisya nangis jugak. Hihi. Susah sebenarnya nak tengok wisya nangis atau buat perangai. Wisya ni kalau kita agah2 suka la dia. Punya la dia meraung. Ibarat macam kita nak tinggalkan dia ;)

 Sorry tau. Ini je satu2nya pic Wisya nangis yang saya ada dalam simpanan. Sebab memang susah la nak tengok Wisya nangis. Wisya anak yang baik :)

 Menangis pon still cute :)






Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Saya suka nyakat WISYA"

comey wisya ni.. budak2 time bby ni la geram sangat kan!

Hehe suka usik budak cik su ni yer... Siapa wisya tu? Anak sedara yer

sian wisya, sampai nangis ciksu buat dia..hehehe

memang comel Wisya ni.. mesti Cik Su tengah merindu ni kan....

Tahu2 jer dia, orang nk amik gambar dia terus tgok kamera

comelnya... geram tgk pipi wisya.. rasa nak cubit2...hihihi

bagusnya jaga anak macam wisya ni...

Mmmg comel wisya ni. Harap2 Luth pun baik mcm wisya kat umah pengasuh.

comel.. baby ni mmg menangis menten cute..kita yg menangis ni yg buruk..haha...

aloloo kiutnya dia..sabar yer cik su nt ada la rezeki cuk su tu.

hehehe mmg pun nangis2 pun nampak cute !

olo chomel..kfieda doakan cik sue pun akan menimmang cahya mata nanti

Budak2 buat apapun cute ciksu..akakpun suka baby n budak2..tk tau la dpt timang ke tidak hak sendiri..tak dpt dah kot....

Rasa nak cubit2 je pipi dia geram hehe

comeinya wisya... dia nangis pun comei gak.. hahah

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF